RESIDENCIAL LA RAMBLA BEACH II


RESIDENCIAL LA RAMBLA BEACH II

  • 2 à 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • gemeenschappelijk zwembad
  • parkeergelegenheid
  • dichtbij het strand
  • dichtbij het dorp
  • pre-installatie airco

Prijzen vanaf 185.900 euro


Bungalow appartementen in Pilar de la Horadada

 

Welkom bij La Rambla Beach II - Laagbouw appartementen te koop in Pilar de la Horadada.

La Rambla Beach is een privéresidentie bestaande uit bungalows, gelegen in Pilar de la Horadada. In La Rambla Beach kunt u kiezen tussen bungalows op de begane grond met tuin of bovenverdieping met solarium, 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers.

De Residential heeft een grote gemeenschappelijke ruimtes met parkeergelegenheid en gemeenschappelijk zwembad.

Ligging La Rambla Beach II

Pilar de la Horadada ligt in het zuiden van de provincie Alicante aan de Costa Blanca.

Het plaatsje valt op om haar strategische ligging, namelijk op minder dan 2 km van het strand en op nauwelijks 15 minuten van de luchthaven van San Javier. In de buurt zijn alle mogelijke diensten en voorzieningen voorhanden (winkels, restaurants, scholen, apotheken, enz.) en er is het hele jaar lang leven, waardoor steeds meer mensen Pilar de la Horadada als nieuwe woonplaats kiezen.

 

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar het project La Rambla Beach II en dit tegen de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

Costa Calida 4 You staat bekent om u als geïnteresseerde in een woning, de woning op een rustige manier te laten bezoeken en de tijd kan nemen om de woning goed te bekijken zodat u ook de sfeer van de woning kan opnemen.

Het is voor ons zeer belangrijk dat u een goed gevoel heeft indien u een woning aankoopt via Costa Calida 4 You. 

Costa Calida 4 You begeleidt door het hele proces en werkt samen met een vaste advocaat. Maar daar stopt het niet mee, uiteraard kan u ook op ons rekenen voor het opvolgen van de bouw, papierwerk. Bij oplevering wordt alles door ons gecontroleerd en doorgegeven wat nog moet worden aangepast etc... 

Neen, Costa Calida 4 You zegt niet van "Voilà, verkocht en trek nu maar uw plan!" NEEN, u kan na de aankoop ook op ons rekenen.

Referentie: CC4Y LaRamMarGWenst u meer informatie/prijzen, een bezichtiging wenst, vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.