Benoa Thai

Benoa Thai

  • 2 à 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • beneden grote terrassen
  • bovenverdieping groot solarium
  • gemeenschappelijk zwembad
  • pré-installatie airco
  • geïnstalleerde keuken
  • parkeerplaats

prijzen vanaf 199.400 euro


De Residencial Benoa Thai is een exclusieve woonwijk met 24 bungalows, ontworpen en bedoeld om te leven met maximaal comfort op een bevoorrechte locatie omringd door allerlei diensten en op slechts 3 km van de zee.

Deze woningen zijn nieuwbouw en bestaan uit 2 of 3 slaapkamers, gebouwd op de begane grond en eerste verdieping met een eigen solarium. 

De residentie heeft een uitstekende gemeenschappelijke ruimte met een zwembad en een andere voor gratis gebruik.

Bovendien vormt het woonblok een compleet blok, waardoor het een optimale oriëntatie heeft die licht en ruimte garandeert in elk van zijn woningen.

Begin maar te dromen over je nieuwe huis, want bij Costa Calida 4 You willen we je helpen om uw droom mogelijk te maken!

 

Afhankelijk van de gevorderde bouwtermijn kan je nog materiaal keuzes maken. We werken voor én samen met onze klanten aan één gemeenschappelijk doel: zorgen dat uw dromen werkelijkheid worden.

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar het project Benoa Thai en dit tegen de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

Sommige afbeeldingen kunnen computer-gegenereerde infographics zijn voor illustratieve doeleinden en zijn niet-bindend. Het definitieve ontwerp kan worden gewijzigd. Samen met Costa Calida 4 You kan u de omgeving verkennen en de kijkwoning van Benoa Thai bezoeken.

Costa Calida 4 You staat bekent om u als geïnteresseerde in een woning, de woning op een rustige manier te laten bezoeken en de tijd kan nemen om de woning goed te bekijken zodat u ook de sfeer van de woning kan opnemen.

Het is voor ons zeer belangrijk dat u een goed gevoel heeft indien u een woning aankoopt via Costa Calida 4 You. 

Costa Calida 4 You begeleidt door het hele proces en werkt samen met een vaste advocaat. Maar daar stopt het niet mee, uiteraard kan u ook op ons rekenen voor het opvolgen van de bouw, papierwerk. Bij oplevering wordt alles door ons gecontroleerd en doorgegeven wat nog moet worden aangepast etc... 

Neen, Costa Calida 4 You zegt niet van "Voilà, verkocht en trek nu maar uw plan!" NEEN, u kan na de aankoop ook op ons rekenen.


Wenst u meer informatie/plannen of prijzen aarzel dan niet om onderstaande formulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk de gevraagde informatie toesturen. 

 

Referentie: CC4Y BenoaThai C

 

Nog slechts 4 beschikbaar:

Enkel gelijkvloers