Over ons

 

 


 

 

Costa Calida is wat minder bekend bij de Vlamingen en Nederlanders, maar meer en meer ontdekken ze toch deze mooie regio. Het is de ideale plaats om te overwinteren. Dit is dan ook waar ons avontuur in Spanje begon ☺️

 

Wij zijn een jong en dynamisch team, die enkele jaren geleden de stap hebben gewaagd om onze droom waar te maken.

We hebben het drukke leven in België achter ons gelaten, toch wel met een bang hartje, daar je niet weet hoe het leven echt is in Spanje. Vakantie in Spanje is altijd leuk, maar werken is toch iets helemaal anders.

We kenden niets of niemand in de regio Murcia. Na enkele bezoeken aan verschillende plaatsen zoals Los Alcazares, Mazarron, Cartagena, Murcia, Torre Pacheco, Casas Blanca enzovoort....vonden we eerst een leuk huisje gelegen in Mosa Trajectum. We wilden het kopen maar helaas waren er op dat ogenblik omstandigheden van de verkoper van het huis, dat we toch besloten hebben om onze handen er vanaf te houden. Verder zoekend vonden we onze echte thuis in het mooie Hacienda Riquelme Golf Resort. Een gezellig appartementje in een toch goed bewaakte omgeving. Het leuke dorpje Sucina sprak ons enorm aan. We werden direct opgenomen in de gemeenschap.

Ons avontuur kon nu echt beginnen. Nu na enkele jaren later, wonen en werken we nog steeds in Sucina en omgeving. Werken, maar ook zeker genieten van elke dag, zonder te veel stress.

 

Costa Calida 4 You 

Costa Calida 4 You is een allround service business. Sleutelbeheer, woningbeheer, volledige administratie van A tot Z, verkoop van vakantiewoningen, na service bij aankoop van woningen... 

 

U wil toch ook geen zorgen meer wanneer u in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland of ander land bent als u een vakantiewoning heeft in de regio Murcia?

 

Costa Calida 4 You zorgt voor uw vakantiewoning. (Sleutelbeheer)

Uw woning kunnen wij voor u onderhouden. Als u dan terug naar uw vakantiewoning komt, hoeft u niet onmiddellijk alles eerst na te kijken op inbraaksporen, waterlekken na een storm, elektriciteit / water / gas na te kijken of het nog werkt of aangesloten is. Uw brievenbus niet uitpuilt. Uw woning volledig op te kuisen....en noem maar op. Je wordt er al moe van als je dit leest. :-)

 

Neen, u kan onmiddellijk gaan genieten van uw welverdiende vakantie. Is dat niet fantastisch. (Schoonmaakdienst: volgeboekt)

Ook als u uw vakantiewoning verhuurt, kunnen wij ervoor zorgen dat uw gasten direct kunnen genieten. Voor de gasten arriveren wordt de vakantiewoning volledig opgekuist. Costa Calida 4 You ontvangt graag uw gasten in uw naam, maken ze wegwijs in de woning, overhandigen de sleutels of nemen ze terug in ontvangst.

Heeft u een vakantiewoning aangekocht en zou er graag willen in verbouwen, schilderen, nieuwe meubels nodig. Geen nood, u kan op ons rekenen. Wij kunnen heel veel zelf. Wat we niet kunnen besteden we uit aan Nederlandstalige bedrijfjes waarvan we weten dat zij uitstekende kwaliteit leveren.

 

U wenst te emigreren naar het zonnige Costa Calida, Murcia?

Costa Calida 4 You begeleidt u hierin volledig van A tot Z. Ook als u een woning zoekt en wil weten of deze legaal geregistreerd staat, misschien schulden opstaan of een bankbeslag is. Pluizen wij het voor u uit. Zodat u zeker niet voor verrassingen komt te staan na de aankoop. Besluit u de woning aan te kopen, wij regelen alles samen met u.

 

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Nog heel wat meer. Ontdek het op onze website. U zal verbaast zijn.

 

Kortom, Costa Calida 4 You, the place to be voor iedereen die wil genieten van een allround service.

Costa Calida 4 You

Tot binnenkort. Groetjes van Nicky en Steve