Referenties


Hoi iedereen.

Hieronder kan je enkele getuigenissen vinden.

Wij krijgen regelmatig leuke berichtjes die we graag met u willen delen. 

Bent u bij ons klant of heeft u met ons contact gehad voor meer informatie. Wenst u uw ervaring met Costa Calida 4 You te delen via onze site.

Dit kan via onderstaande formulier.

Dank jullie wel voor al uw lieve en positieve berichtjes via sms, messenger,  Google, via onze site of Whatsapp.

 

Groetjes Nicky en Steve

Costa Calida 4 You

Rating: 5 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Alain Pype
3 maanden geleden

In 1 woord SUPER !!! Indien u van plan bent om een woning aan te schaffen doe u zelf een plezier en doe het bij Steve en Nicky. Heel correct en ook de na service is werkelijk SUBLIEM !!! Doe zo voort !!!

Dennis & Merel
8 maanden geleden

Fantastisch! dat is het eerste wat in ons opkomt als we denken aan de samenwerking met Nicky en Steve! Ze doen voor ons naast de keyholding ook de in en uit check van onze gasten en verzorgen de schoonmaak in de tussen tijd. We kunnen niet anders zeggen dan dat dit perfect verloopt en we hierdoor totaal geen zorgen hebben hoe de woning er bij staat. de schoonmaak word altijd uiterst zorgvuldig gedaan en we worden hiervan netjes, doormiddel van foto's op de hoogte gehouden. Naast de schoonmaak zijn Nicky En Steve gewoon super sympathieke mensen en het is heel fijn om dit terug te horen van onze huurders!

We zijn blij dat we Nicky En Steve hebben Leren kennen, Jullie zijn toppers!

Liefs,
Dennis en Merel

Gerda en André
8 maanden geleden

Beste Nicky en Steve wij werken reeds 2 jaar met jullie, na een slechte ervaring met een andere keyholder, hebben wij alle vertrouwen in jullie en zijn zeer tevreden over de net en stiptheid, communicatie loopt ook zeer vlot via Whatsapp en krijgen elke keer wat foto's na de poetsbeurt. Onze huurders zijn altijd enthousiast over het spontane ontvangst doe zo verder zou ik zeggen en ik beveel jullie zeker aan.

Kristine Nuyts
8 maanden geleden

Hey Nikki en Steve, via deze weg wil ik jullie even in de kijker zetten. Jullie zijn steeds bereikbaar, vriendelijk, behulpzaam en verzorgen onze woning alsof het je eigen zou zijn samen met jullie fantastisch team! Elke vraag of klusje is nooit teveel.
Ik zal jullie zeker aanbevelen aan iedereen!
Alvast een dikke merci!
Peter en Kristine

Trea Hillebrink
8 maanden geleden

Wij werken sinds dit jaar samen met costa calida en zijn zeer tevreden over de punctualiteit en netheid van Nicky en Steve. De communicatie verloopt zeer prettig. Onze huurders ervaren een zeer schoon en net appartement bij aankomst, met een relaxed ontvangst en ook een prettig vertrek.

Van pelt Elke
8 maanden geleden

Nicky en Steve,
Met volle overtuiging kan ik zeggen dat ik jullie vanaf dag 1 vertrouwde.. Voor alle vragen, kwam er snel een duidelijk antwoord. Niets teveel. Ondanks ik de woning nog niet had gezien (enkel op filmpje) voldeed ze aan de verwachtingen zoals je had uitgelegd. Niets mooier gemaakt dan het is. En ben er dan ook tevreden mee.
Mijn vertrouwen is er om in de toekomst nog verder samen te werken. Geen seconde twijfel over jullie eerlijkheid en ervaring in deze sector. Top!

Danni Van Driessche
een jaar geleden

Hallo Nicky en Steve, een korte ontmoeting , maar toch sloegen jullie erin om ons appartement op korte tijd te verkopen. De film dat jullie hebben gemaakt is met veel klasse gemaakt. Professioneel en jullie luisteren naar de wensen van jullie klanten welke zeer belangrijk is . En jullie aanbevelen voor de 100%. Alles vloeit netjes in elkaar voor onze verhuis. Dank zij jullie inzet, zullen de nieuwe eigenaars , trotse eigenaars zijn. Bedankt voor alles. Walter & Danni

Patricia
een jaar geleden

Beste Nikky en Steve, we kennen elkaar nu al meer dan 1jaar nu sinds wij een penthouse gekocht hebben op de RODA Golf&Beach Resort, ik wil jullie publiekelijk bedanken voor de complete dienstverlening, Nikky is een echte Fee , gasten na gasten na gasten lijkt onze penthouse wel te verlichten in plaats van te vergrijzen (door het intensief verhuren) na ieder verblijf van gasten krijg ik feedback +foto's, en elke keer word ik verblind door de netheid nadat Nikky met haar magische staf gepasseerd is. Steve is de kalmte zelf en kan zowat alles herstellen in huis, en wanneer hij het niet zelf kan dan heeft hij wel zo zijn connecties met professionals, Dankzij CostaCalida4you zijn wij Superhost op Airbnb , onze gasten zijn altijd vol lof over het ontvangst door Nikky en Steve, en het is terecht , niets is hun teveel gevraagd tijdens het verblijf van onze gasten,.Wij kunnen ook altijd terecht met administratieve vragen of problemen,
Ik zeg dikwijls" wat zouden wij zonder jullie doen ?" Wel dit is ook terecht , jullie zijn echt mijn helden uit Spanje,
Hartelijk Dank Nikky en Steve voor alles wat jullie voor ons doen ,
Patricia & Piet .

Beelen Kevin
een jaar geleden

Een aantal maanden geleden deze supertoffe mensen ontmoet omwille van een eerste verkenning tot een toekomstige eigendom. Het contact was hartelijk en vriendelijk. Het was echter het verkeerde moment voor ons maar als we het juiste pand vinden weten we wel wie we ons zullen laten begeleiden. Bedankt Nicky en Steve voor de tijd je aan ons gespendeerd hebt.

Kevin & Sofie

Philippe en Hong
een jaar geleden

Een leuke kennismaking met Nicky en Steve bij onze zoektocht naar een penthouse in Roda. We kregen een zeer snelle respons bij onze vraag om een bezichtiging te kunnen doen. Er werd tijd genomen voor een uitgebreide rondleiding en kregen op verzoek nog extra informatie achteraf. Vriendelijke en correcte service.

Anja D.V.

La Torre Golf Resort

"Normaal ben ik niet snel om een recensie te schrijven. Wij hadden een slechte ervaring gehad met een keyholder. Maar door het aanraden van vrienden van ons, zijn we bij Nicky en Steve terecht gekomen. Wat ben ik zo blij dat ik ze uitgenodigd hadden om een verkennend gesprek. Ze zijn een sterk team, zijn heel stipt. Onze vakantiewoning is altijd tip top in orde. Ook wanneer we gasten hebben die een weekje in ons huisje komen logeren, zeggen dat alles heel proper is. Wil geen ander meer. Dank je wel Nicky en Steve voor alle goede werk dat jullie leveren, niets is te veel. Toppertjes! Grtjes Anja. Tot binnenkort (hopen we)

17/12/2020

 

Roger Vervaecken

Hoi Hoi,

Steve en Nicky. Ik wil jullie langst deze weg bedanken voor onze documenten heel snel in orde te brengen. Dank zij jullie kunnen we zonder zorgen genieten van ons appartementje. Verzekering in orde, onze padron in orde...als ik dat had moeten doen, hahahah ...je weet Nicky, ken geen letter Spaans he...maar zoals beloofd gaan we dat stilletjes aan leren hoor. ;-)  Allee, salukes en tot volgende week he. Dan mogen we terug reizen he. 

Roger.

21/06/2020

 

N. B.

Wij zijn super tevreden over de goede service van Costa Calida 4 You.

Ze hebben onze documenten allemaal prima in orde gekregen. Als we in België zijn, doen ze het sleutelbeheer van onze villa en de schoonmaak. We hebben tijd moeten zoeken waar we vertrouwen in hadden. Mochten jullie iemand zoeken, Nicky en Steve zijn een tof koppel en doen wat ze beloven. Een aanrader???

JA ZEKER 

N. B. uit Sucina

2/07/2021

 

 

Benny De Smet raadt Costa Calida 4 You (via Facebookpagina)

 Zeer goede service, problemen worden in een oogwenk opgelost, blijven vriendelijk aan de telefoon (ondanks 'stalking' van onze kant). Aanrader met klem!

09/08/2021

 

Benny de Smet (via recensie op Google)

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit,

Heel goede service, wij zijn heel blij dat we jullie gevonden hebben :-) Een aanrader voor huiseigenaren die niet veel kunnen langskomen!

 

 

Ines Amri (France)

"Nicky et Steve sont des gens vraiment formidables, à l'écoute et très professionnels.

Au moindre souci ils ont une solution.
Je les recommande les yeux fermés.

(google recensie) 24/08/2021"

 

Furkan Kaya

"Nicky and Steve were very welcoming and very helpful! Definitely we will be in touch in the future if we visit around again. "

01/09/2021

 

Willem Adriaensens

"Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Waarde, 5 sterren "

Google review op 5/09/2021

 

Kattie Devillé

"Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde 5 sterren"
We zijn super tevreden over de goede service van Costa Calida 4 You.

Enige tijd geleden deden we beroep op Steve en Nicky op zoek naar een boekhouder. Ze zijn met ons meegegaan naar een boekhouder en de klik met hun zowel als met de boekhouder was er onmiddellijk. Ze gingen met ons ook mee naar de guardia civil om te vertalen voor onze papieren van de registratie van onze b&b in orde te krijgen. Buiten hun en onze wil om heeft dit efkes geduurd vooraleer dit in orde was, maar ondertussen is ook dit in orde 👍

Mocht je iemand zoeken, Nicky en Steve zijn een tof koppel en doen wat ze beloven. 1 woord TOP mensen

 

 Gerda Luytens

"Nicky en Steve zijn fijne mensen, we laten met een gerust hart ons appartement in jullie handen voor het sleutelbeheer en cleaning. Alvast bedankt voor de tips en hulpvaardigheid die we mogen ervaren bij onze vragen.

(google review op 7/02/2022"

 

Houben Ed

"Bij toeval met deze aardige mensen in contact gekomen. Na het maken van duidelijke afspraken is ons penthouse Casa Houben gerenoveerd en verhuur klaar gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van de eigenaren ( Nicky en Steve) van CostaCalida4You

Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. 

Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen."

Google review 07/02/2022

 

Q Consult

 Bedrijf

"Zeer betrouwbaar, altijd vriendelijk.

Bij een probleem staan ze voor je klaar 👍👍👍 "

(Google review 10/03/2022)

 

Daniel Vega Perez

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Servicio inmejorable. Tanto el recibimiento, como la limpieza, la comunicación cuando ha hecho falta y la preocupacion por el bienestar de mi familia en el apartamento de vacaciones ha sido inmejorable. Rapidez y seriedad, gente muy amable y que dan soluciones en muy poco tiempo. Sin lugar a dudas recomendable al 100%. Un saludo !!!! "Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet."

(Google Review 24/07/2022)

 

Мария Эль Кахлут

5 sterren
We had a lovely month of staying at this house. Many thanks to Nicky and Steve, who met us and showed all in the house. They were very patient with our dogs and were quick to help with some of our needs: like troubleshooting around the house, recommending places nearby, providing contacts for local taxis, and more.

(Google Review op 8/8/2022)