Referenties


Hoi iedereen.

Hieronder kan je enkele getuigenissen vinden.

Wij krijgen regelmatig leuke berichtjes die we graag met u willen delen. 

Bent u bij ons klant of heeft u met ons contact gehad voor meer informatie. Wenst u uw ervaring met Costa Calida 4 You te delen via onze site.

Dit kan via onderstaande formulier.

Dank jullie wel voor al uw lieve en positieve berichtjes via sms, messenger,  Google, via onze site of Whatsapp.

 

Groetjes Nicky en Steve

Costa Calida 4 You


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Anja D.V.

La Torre Golf Resort

"Normaal ben ik niet snel om een recensie te schrijven. Wij hadden een slechte ervaring gehad met een keyholder. Maar door het aanraden van vrienden van ons, zijn we bij Nicky en Steve terecht gekomen. Wat ben ik zo blij dat ik ze uitgenodigd hadden om een verkennend gesprek. Ze zijn een sterk team, zijn heel stipt. Onze vakantiewoning is altijd tip top in orde. Ook wanneer we gasten hebben die een weekje in ons huisje komen logeren, zeggen dat alles heel proper is. Wil geen ander meer. Dank je wel Nicky en Steve voor alle goede werk dat jullie leveren, niets is te veel. Toppertjes! Grtjes Anja. Tot binnenkort (hopen we)

17/12/2020

 

Roger Vervaecken

Hoi Hoi,

Steve en Nicky. Ik wil jullie langst deze weg bedanken voor onze documenten heel snel in orde te brengen. Dank zij jullie kunnen we zonder zorgen genieten van ons appartementje. Verzekering in orde, onze padron in orde...als ik dat had moeten doen, hahahah ...je weet Nicky, ken geen letter Spaans he...maar zoals beloofd gaan we dat stilletjes aan leren hoor. ;-)  Allee, salukes en tot volgende week he. Dan mogen we terug reizen he. 

Roger.

21/06/2020

 

N. B.

Wij zijn super tevreden over de goede service van Costa Calida 4 You.

Ze hebben onze documenten allemaal prima in orde gekregen. Als we in België zijn, doen ze het sleutelbeheer van onze villa en de schoonmaak. We hebben tijd moeten zoeken waar we vertrouwen in hadden. Mochten jullie iemand zoeken, Nicky en Steve zijn een tof koppel en doen wat ze beloven. Een aanrader???

JA ZEKER 

N. B. uit Sucina

2/07/2021

 

 

Benny De Smet raadt Costa Calida 4 You (via Facebookpagina)

 Zeer goede service, problemen worden in een oogwenk opgelost, blijven vriendelijk aan de telefoon (ondanks 'stalking' van onze kant). Aanrader met klem!

09/08/2021

 

Benny de Smet (via recensie op Google)

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit,

Heel goede service, wij zijn heel blij dat we jullie gevonden hebben :-) Een aanrader voor huiseigenaren die niet veel kunnen langskomen!

 

 

Ines Amri (France)

"Nicky et Steve sont des gens vraiment formidables, à l'écoute et très professionnels.

Au moindre souci ils ont une solution.
Je les recommande les yeux fermés.

(google recensie) 24/08/2021"

 

Furkan Kaya

"Nicky and Steve were very welcoming and very helpful! Definitely we will be in touch in the future if we visit around again. "

01/09/2021

 

Willem Adriaensens

"Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Waarde, 5 sterren "

Google review op 5/09/2021

 

Kattie Devillé

"Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde 5 sterren"
We zijn super tevreden over de goede service van Costa Calida 4 You.

Enige tijd geleden deden we beroep op Steve en Nicky op zoek naar een boekhouder. Ze zijn met ons meegegaan naar een boekhouder en de klik met hun zowel als met de boekhouder was er onmiddellijk. Ze gingen met ons ook mee naar de guardia civil om te vertalen voor onze papieren van de registratie van onze b&b in orde te krijgen. Buiten hun en onze wil om heeft dit efkes geduurd vooraleer dit in orde was, maar ondertussen is ook dit in orde 👍

Mocht je iemand zoeken, Nicky en Steve zijn een tof koppel en doen wat ze beloven. 1 woord TOP mensen

 

 Gerda Luytens

"Nicky en Steve zijn fijne mensen, we laten met een gerust hart ons appartement in jullie handen voor het sleutelbeheer en cleaning. Alvast bedankt voor de tips en hulpvaardigheid die we mogen ervaren bij onze vragen.

(google review op 7/02/2022"

 

Houben Ed

"Bij toeval met deze aardige mensen in contact gekomen. Na het maken van duidelijke afspraken is ons penthouse Casa Houben gerenoveerd en verhuur klaar gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van de eigenaren ( Nicky en Steve) van CostaCalida4You

Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. 

Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen."

Google review 07/02/2022

 

Q Consult

 Bedrijf

"Zeer betrouwbaar, altijd vriendelijk.

Bij een probleem staan ze voor je klaar 👍👍👍 "

(Google review 10/03/2022)

 

Daniel Vega Perez

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Servicio inmejorable. Tanto el recibimiento, como la limpieza, la comunicación cuando ha hecho falta y la preocupacion por el bienestar de mi familia en el apartamento de vacaciones ha sido inmejorable. Rapidez y seriedad, gente muy amable y que dan soluciones en muy poco tiempo. Sin lugar a dudas recomendable al 100%. Un saludo !!!! "Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet."

(Google Review 24/07/2022)

 

Мария Эль Кахлут

5 sterren
We had a lovely month of staying at this house. Many thanks to Nicky and Steve, who met us and showed all in the house. They were very patient with our dogs and were quick to help with some of our needs: like troubleshooting around the house, recommending places nearby, providing contacts for local taxis, and more.

(Google Review op 8/8/2022)