Villas Joblan


Villas Joblan

 

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Solarium met buitenkeuken
  • Terras aan slaapkamer
  • Groot terras beneden
  • pré-installatie airco
  • privé zwembad

 

prijs: 329.000 euro


Villas Joblán in San Pedro del Pinatar, Murcia.

 

We hebben het niet alleen over woningen, maar over ruimtes waar design, comfort en kwaliteit samenkomen.

 

Deze twee halfvrijstaande villa's met 3 slaapkamers en 3 badkamers vallen op door hun privézwembad, aangevuld met een buitendouche, perfect voor warme dagen. Bovendien biedt elke villa, voor degenen die waarde hechten aan gemak, een eigen parkeerplaats. Een van de belangrijkste hoogtepunten is hun solarium, uitgerust met een zomerkeuken met drie modules, een granieten aanrechtblad en een gootsteen die zowel koud als warm water levert.

 

Op het gebied van klimaatbeheersing is elke villa voorzien van airconditioning pre-installatie per verdieping met een intern kanaalsysteem in een verlaagd plafond.

Deze villa's bieden een unieke kans voor wie op zoek is naar een topwoning. San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar is een kleine stad en gemeente in de autonome gemeenschap en provincie Murcia, in het zuidoosten van Spanje. De gemeente ligt aan de noordkant van de mediterrane kustlijn van Murcia, de Costa Cálida, en grenst aan de provincie Alicante

 

 

Waarom San Pedro del Pinatar

San Pedro is een klein stadje in het noorden van Murcia. dat heeft het voordeel dat het is gelegen tussen de Mar Menor en de Middellandse Zee. Het heeft ook een natuurpark waar de zoutmeren zich bevinden. Behalve dat het een klein dorp is, is het een vrij toeristische plaats omdat het dicht bij drie kernen van Murcia ligt: Torrevieja, Cartagena en Murcia.

Bezienswaardigheden

San Pedro del Pinatar: het is de belangrijkste kern van de stad. Er zijn de meeste voorzieningen.

Las Salinas: het natuurpark van de stad. Het heeft enkele zoutmeren en een groot bos

Los Cuarteros Villananitos: San Pedro kustgebied met veel beweging in de zomer omdat het deel uitmaakt van de Mar Menor.

San Pedro del Pinatar is een gemeente in de provincie Murcia. Het heeft een bevolking van 25.167 mensen.