Nieuwe woningen

 


Betaalbare nieuwe woningen in de regio Costa Calida

en Costa Blanca Zuid

 


 

U bent op zoek naar een woning in het prachtige Murcia. Maar u wenst geen bestaande woning maar een nieuwe woning die aan al uw wensen voldoet. Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe woningen. Nieuwbouw projecten zijn zeer interessant. Wij bieden enkel projecten aan waarin wij geloven. Benieuwd. 

Hieronder kan u ons aanbod vinden. 

Regelmatig vernieuwen wij ons aanbod, daar sommige nieuwbouwprojecten zeer snel verkocht zijn. Heeft u interesse in één van onze projecten, contacteer ons via e-mail. Van alle projecten beschikken wij over een showhouse dat u kan bezoeken na afspraak.

 


Residencial Marvic II

Gelegen in Pilar de la Horadada, Costa Blanca Zuid

NIEUW!!!!!

πŸ›Œ: 2 / πŸ›: 2 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️: gemeenschappelijk

Wij zijn zeer verheugd dat wij u de lancering van dit nieuwe project van 6 bungalow-appartementen in Pilar de la Horadada genaamd "Residencial Marvic II" mogen voorstellen!

De ligging is op de hoek van twee straten in Pilar de la Horadada aan de Costa Blanca, op enkele meters van alle voorzieningen en het gezellige centrum,
Pilar de la Horada is een gezellig stadje waar je heel wat lekkere restaurantjes vindt, leuke winkels, barretjes, supermarkten. Maar ook apothekers etc.... 


NIEUW!!!!!

πŸ›Œ: 3 / πŸ›: 2 / 🚘: 1 garage op het plot mogelijk / 🏊🏻‍♀️: privé

 

Wil je genieten van een prachtige woning, met 3 slaapkamers en 2 badkamers, privé-zwembad en nog het belangrijkste van alles, slechts 400m van de zee in Lo Pagan, Murcia.

 


Altaona Residencial

Gelegen op 1,5km van het strand in Los Alcazares, Murcia

NOG 1 VILLA BESCHIKBAAR !!!!!!!

πŸ“: 196 m2 plot - 110m2 bebouwd /  πŸ›Œ: 3 / πŸ›: 3 / 🚘: 1 🏊‍♀️ : prive

 

Altaona, is een ontwikkeling van 3 villa's, met een privézwembad, tuin, solarium met zomerkeuken en een grote kelder met ruimte om de auto te parkeren. Nog maar 1 beschikbaar!!!!!!

Elke villa heeft 3 slaapkamers en 3 complete badkamers. Ook de woning is op drie niveaus ontworpen met een eigentijdse stijl en een open woonconcept, dat bestaat uit een ingerichte keuken en een woon-eetkamer.


Salado Village Beach & Golf


πŸ›Œ: 3 / πŸ›: 2 / 🚘: 1 gesloten garage / 🏊🏻‍♀️: privé

 

Deze prachtige vrijstaande villa's met 3 slaapkamers / 2,5 badkamers, gesloten garage, prive-zwembad zijn gelegen in Los Alcazares, nabij Serena Golf. Maar ook dichtbij het strand.

Deze villa's zijn een streling voor het oog en zeer licht. Verschillende terrassen waar je op elk moment van de dag kan genieten van de zon.

Nog maar  beschikbaar!!! Dus wees snel!!!


πŸ“: vanaf 70m2 /  πŸ›Œ: 2 - 3 / πŸ›: 2 - 3 / 🚘: 1 🏊‍♀️ : gemeenschappelijk

 

Nuad Thai Residence is een nieuwbouwproject gelegen in Pilar de la Horadada.

 

Heeft 25 bungalows, gebaseerd op een mix van bouwmethoden van topkwaliteit en Thaise designesthetiek.

Een ontspannen combinatie van natuurlijke materialen en uitgebreide decoratie. Met het praktische van alle diensten, op slechts 300 meter van het stadscentrum van Pilar de la Horadada en op minder dan 3 kilometer van het strand, in het hart van de Costa Blanca.


πŸ“ :vanaf 60m2 plus terras vanaf 20,44m2/ πŸ›Œ: 2 a 3 / πŸ›: 2 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : gemeenschappelijk β›±: 5 min van de Middenlandse Zee. 

 

Lamar Resort Luxury VII is een luxe complex bestaande uit 34 appartementen, verdeeld over 3 blokken, met gemeenschappelijk zwembad, jacuzzi, fitnessruimte, speeltuin en garage met berging.

De gelijkvloers appartementen hebben grote tuinen, eerste verdiepingen hebben terrassen en e penthouses beschikken over een solarium met jacuzzi.

Elk appartement heeft 2 of 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers.

De appartementen zijn ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer.

De ontwikkeling is gelegen in Pilar de la Horadada, Alicante, omgeven door alle diensten, sportfaciliteiten, in de buurt van verschillende golfbanen en op 5 minuten van de Middellandse Zee. 

 πŸ›Œ: 2 a 3 / πŸ›: 2 / 🏊🏻‍♀️ : Privé / β›±: 2km

Dit prachtige nieuwbouwproject is gelegen in  Pilar de la Horadada, Alicante. Slechts 2 km van het strand (Middellandse Zee)

Met trots mogen wij de Marvic Villas presenteren. Een project van drie moderne villa's met een eigen perceel, een zwembad en een goede locatie dicht bij alle voorzieningen die u nodig heeft. Er zijn nog maar twee villa's te koop.

Hier kunt u kiezen tussen een villa met twee slaapkamers of drie slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen plus het zonnige dakterras.

 


πŸ“ :vanaf 67m2 plus terras/ πŸ›Œ: 2 / πŸ›: 2  / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : gemeenschappelijk 

 

Levansur Home Five- Santa Rosalía is een luxe complex bestaande uit 60 appartementen, verdeeld over 4 gebouwen, met gemeenschappelijk zwembad, verwarmd zwembad, terras op de begane grond, eerste en tweede verdieping en een ruim solarium met zomerkeuken op de penthouses. 

Deze appartementen hebben ook een parkeerplaats en een berging in de kelder. 

Prachtige eigendommen, op een geweldige locatie, om het hele jaar door te genieten van ons fantastische zonnige weer.

Ref: CC4Y Levansur Five


 

πŸ“ : plot vanaf 126,90m2 / 🏠: 74,50m2 / πŸ›Œ: 2-3 / πŸ›: 2 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : privé zwembad / β›±: 4 min

 

Residentieel Vela Latina Pueblo I is een luxe complex van 28 gelijkvloerse geschakelde villa's met een privézwembad voor elk huis. De woningen zijn ontworpen op één niveau met terrassen op de begane grond en een groot solarium op de eerste verdieping, zodat u elke dag van het jaar kunt genieten van alle uren zonneschijn.

Ref: CC4Y Pueblo I

 


Opnieuw mogen wij met trots deze nieuwe luxe villa's genaamd "Vela Latina Golf" en "Vela Latina Frontline Golf" voorstellen met zwembad en parkeerplaats op het perceel.

Hoekperceel Vela Latina Golf is een luxe villa met privézwembad  en  parkeerplaats op het perceel. De villa heeft een terras op de begane grond en 2 terrassen op de eerste verdieping waardoor u bijna 365 dagen per jaar van de zon kunt genieten.

Het complex is gelegen in  Roda Golf (Murcia) , in de buurt van de stranden van Mar Menor. Corner Plot Vela Latina Golf ligt binnen Roda Golf en wordt omringd door alle diensten en sportfaciliteiten.

 

Maar ook:

Vela Latina Front Line Golf is een luxe villa met privé zwembad  en  parkeerplaats op het perceel. De villa heeft een terras op de begane grond en 2 terrassen op de eerste verdieping waardoor u elke dag van het jaar van de zon kunt genieten.

Het complex is gelegen in  Roda Golf (Murcia) , in de buurt van de stranden van Mar Menor. Vela Latina Front Line Golf ligt binnen Roda Golf en wordt omringd door alle diensten en sportfaciliteiten. 

πŸ“ :plot 217m2 tot 340m2 / 🏠: vanaf 75,50m2 tot 138,14m2 / πŸ›Œ: 2, 3 a 4 / πŸ›: 2 a 3 / 🚘: 1 / πŸŠπŸ»‍♀️: privé zwembad

 

 

Villas Atenea, van Alhama Nature Resort, in Condado de Alhama, Murcia.

Er zijn 11 vrijstaande villa's, met privézwembad, solarium en parkeerplaats buiten, met grote terrassen op het zuiden en een zomerkeuken, waar u het hele jaar door van de zon kunt genieten.

Ref: CC4Y ATENEA

  

πŸ“ : plot vanaf 174,34m2 tot 225,46m2 / 🏠: 75,54m2 tot 122,70m2/ πŸ›Œ: 3 / πŸ›: 3 / 🚘: 1 / πŸŠπŸ»‍♀️ : privé zwembad / 

β›± : 14km / ✈ : 17 km

 

Wat een fantasche 😎 nieuwbouw ontwikkeling, "El Alba Residencial Mediterráneo" in Roldán te Murcia. 

El Alba Residencial Mediterráneo is een luxe complex van villa's met privézwembad, terrassen en solarium, zodat u elke uur van dag kan genieten van de zon, het gehele jaar door.

 (referentie: CC4Y EL ALBA)

 πŸ“ : plot 1 = 124m2 - Plot 2 = 134m2 / 🏠: 103m2 / πŸ›Œ: 3 / πŸ›: 2 / 🚘: 1 / πŸŠπŸ»‍♀️ : privé zwembad / 

β›± : 5 min / ✈ : 25 km

Residencial Olivo del Mar I is een complex bestaande uit 10 villa's in fase I, met privézwembad en overdekte parkeerplaats voor elke woning.

Prachtige villa's hebben verschillende terrassen, een privé-zwembad en overdekte parkeerplaats voor elke woning.

Elke woning heeft 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers, verdeeld over twee niveaus plus een solarium.

De woningen zijn ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer.

 

Referentie: CC4Y OLIVO MAR I


πŸ“ :vanaf 98m2 tot 103m2 bebouwd / πŸ›Œ: 3 / πŸ›: 3 / 🚘: 1 / 

🏊🏻‍♀️ : privé zwembad

 

Residencial Carmen II is een luxe complex van 3 geschakelde villa's op twee niveaus met privézwembad, terras op de begane grond, parkeerplaats op het perceel en groot solarium op de bovenste verdieping met uitzicht op zee om te genieten van ons fantastische zonnige klimaat . 

Gelegen in Santiago de la Ribera.

Ref: CC4Y Carmen II