Residencial Las Dunas


Residencial Las Dunas


  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 3
  • Zwembad: privé
  • Parkeerplaats: Ja
  • Gelegen in San Pedro del Pinatar

Prijs: 395.000 euro


Costa Calida 4 You is zeer enthousiast over de lancering van dit nieuwe project, in dit geval in San Pedro del Pinatar (Murcia).

 

Met de naam "Residencial Las Dunas" komt deze promotie tot ons door de hand van onze promotorvrienden en met veertig jaar ervaring in de sector "Estanymar".

 

Gelegen in een onvergelijkbare enclave en op een paar meter van het natuurgebied Las Salinas de San Pedro waar u de flamingo's 🦩 kunt zien ......... en tegelijkertijd lopend naar alle voorzieningen zoals restaurants, supermarkten , medisch centrum, enz. en op 20 minuten lopen van de mediterrane stranden.


De promotie is gebaseerd op 2 fasen, waarvan we momenteel de eerste lanceren, namelijk 3 onafhankelijke villa's op percelen tussen 155m2 en 160m2 en met een bebouwde oppervlakte van 143 m2 die is verdeeld over de begane grond, tuin, parkeerplaats, zwembad. In het huis met een woonkamer, keuken, een slaapkamer en een badkamer.

Op de eerste verdieping heeft het twee slaapkamers en twee badkamers (waarvan één en suite en met een kleedkamer) en vanaf de eerste verdieping hebben we toegang tot het solariumterras van ongeveer 30 m2.

De woningen worden opgeleverd met elektrische apparaten in de keukens, vloerverwarming in de badkamers en Geïnstalleerde Airconditioning.

Aangezien het in aanbouw is, is de verwachte oplevering voor september 2023.

 

Prijs: 395.000 euro (excl. Btw en kosten)

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om onderstaande formulier in te vullen.  Wij zullen u zo spoedig mogelijk alle info bezorgen. 😊

Referentie: CC4Y ResLasDunas

 Plaats van het project