Salina Villas (Nieuw)


Salina Villas (Nieuw)

 

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • privé zwembad
  • zuidgerichte tuin
  • plot : vanaf 314m2
  • bebouwd : 107m2
  • aparte wasruimte
  • 800m van het strand

prijs: vanaf 439.900 euro

(nog slechts 2 beschikbaar)


Villas Salina biedt ruime, moderne en veelzijdige ruimtes, een uitstekende selectie materialen en afwerkingen en energie-efficiëntie zijn slechts enkele van de uitzonderlijke kenmerken die ze bieden om het hele jaar door te genieten van het prachtige mediterrane klimaat.

Het project biedt moderne halfvrijstaande villa's met een perceel van 300 m2 en bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers op één verdieping met grote veranda's, een tuin en een privézwembad.

Het hoofdgedeelte heeft een open dagruimte met een woon-eetkamer en een keuken met grote ramen die toegang geven tot de buitenruimte.

Deze verdieping is compleet met een slaapkamer en suite, twee slaapkamers met directe toegang tot de tuin, een badkamer en een wasruimte.

Elke ruimte biedt een unieke ervaring door de samenstelling, afwerking en verlichting. De eigentijdse, avant-garde stijl deelt pure, rechte lijnen en ruime, schone en doorschijnende ruimtes met minimalisme voor een gezellige sfeer.

 

Beschikbaarheid: 12 maanden na ondertekening contract

Heeft u interesse in deze woning, aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen via onderstaande formulier. Nog slechts 2 villa's beschikbaar.


Masterplan:


LOCATIE

 

Hier vindt u rustige wandelingen langs de kust... Salina Villas ligt op slechts 800 meter van het strand in Santiago de la Ribera.

Deze prachtige stad heeft een modern karakter, maar is ook een geweldige plek om het echte Spaanse leven te ervaren. De stranden zijn de belangrijkste attractie met hun fijne, zachte zand boven het kristalheldere water van de Mar Menor. Maak een boottocht over deze lagune of geniet van het uitzicht op zee tijdens een wandeling langs de kust.


Het gebied is ook ideaal voor buitensporters, met verschillende golfbanen in de buurt, wandelpaden in de omliggende bergen en watersporten op de stranden van de Mar Menor. De snelweg AP7 biedt gemakkelijke en snelle outebeschrijving naar andere grote steden in de omgeving, zoals Murcia en Cartagena, en Alicante in een uur.


Een geconsolideerd gebied met eengezinswoningen, waar al veel bewoners wonen en genieten van hun huis aan de Middellandse Zee.