Duo villa’s Altos Polop


Don benito Duo villa’s Altos Polop

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • vloerverwarming badkamers
  • Zonnepanelen 
  • volledig ingerichte keuken
  • Privé zwembad
  • Zicht: zee en bergen
  • Nog slechts 5 beschikbaar!!!!

Prijs vanaf 298.000€


NIEUWE GOEDE KWALITEIT HALFVRIJSTAANDE VILLA'S MET GEWELDIG UITZICHT IN POLOP IN AANBOUW, FASE II, ZE VERKOPEN SNEL, NOG SLECHTS 5 TE KOOP

In dit gebied kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee en de bergen in Altos de Polop Duo Villas Don Benito.

Aantrekkelijke en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding met veel extra's inbegrepen. Elke villa heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 1 slaapkamer op de begane grond. Vloerverwarming in badkamers.

 

110m2 constructie inclusief 15m2 terrassen. De prijsverschillen komen tot uiting in de grootte van het perceel die varieert van 165 - 204m2.

Elke villa heeft een eigen privézwembad van 5 x 2,5 m, een douche en een mediterrane tuin met kunstgras.

Speciaal lanceringsaanbod omvat witgoedtoestellen in keuken- en doucheschermen. Alle villa's zijn voorzien van automatische zonwering, pre-installatie van airconditioning en warmteterugwinningssysteem, zonnepaneel voor warm water en energiecertificaat klasse A.

Voor meer ruimte en een prachtig uitzicht is er een optionele extra beschikbaar voor een solarium van 36 m2 op de bovenste verdieping

Er zijn er nog maar 5 in de aanbieding en verkopen snel!

Van 298.000 - 339.000€ (showhouse is keyready, nu beschikbaar!!)

 

Neem contact met ons op voor een bezoek aan het modelhuis en een van deze nieuwe halfvrijstaande villa's kan binnenkort van u zijn en voor een geweldige prijs met al deze extra's! Sleutel klaar 14 maanden na ondertekening contract

De nieuwbouwprojecten op onze website verkopen wij  in opdracht van verschillende projectontwikkelaars en dit tegen de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

 

Costa Calida 4 You staat bekent om u als geïnteresseerde in een woning, de woning op een rustige manier te laten bezoeken en de tijd kan nemen om de woning goed te bekijken zodat u ook de sfeer van de woning kan opnemen.

Het is voor ons zeer belangrijk dat u een goed gevoel heeft indien u een woning aankoopt via Costa Calida 4 You. 

Costa Calida 4 You begeleidt door het hele proces en werkt samen met een vaste advocaat. Maar daar stopt het niet mee, uiteraard kan u ook op ons rekenen voor het opvolgen van de bouw, papierwerk. Bij oplevering wordt alles door ons gecontroleerd en doorgegeven wat nog moet worden aangepast etc... 

Neen, Costa Calida 4 You zegt niet van "Voilà, verkocht en trek nu maar uw plan!" NEEN, u kan na de aankoop ook op ons rekenen.

Wenst u een hypotheek voor uw woning en zou u deze graag in Spanje afsluiten, hierbij kunnen wij u in begeleiden. U kan max 70% lenen als niet-resident. 

Vul onderstaande formulier in voor meer informatie of het regelen van een bezichtiging. ☺️ (CC4Y DuoVillaPolopSuna)