AltaOna Villa’s aanbod

 


Welkom bij ons nieuw aanbod van prachtige villa’s gelegen op AltaOna Golf & Country Village.


Er bestaan meerdere manieren om te genieten. Daarom biedt Altaona 4 verschillende typen villa’s, die volledig voldoen aan uw behoeften.

Heerlijk lichte vertrekken met een uitmuntende indeling en een oneindig uitzicht vanaf het balkon dat uitnodigt om nog even te blijven en dat de ruimte voorziet van een eindeloze rust.

 

 


HORIZON

CAMPO

AGUA


 

We horen thuis in een omgeving waar we onze zorgen vergeten en we onze energie richten op het genieten van een nieuwe uitdaging in elke nieuwe ronde.

De baan heeft een plezierige, strategische aanleg. Uitdagend, maar niet omslachtig. Heuvels en bomen vormen een beloning voor golfers die nauwkeurig spelen. Prachtige meren maken deel uit van het spel en strategische bunkers definiëren de fairways en greens met contrasterende kleuren en texturen in een fraai ‘woestijnlandschap’.

 

Iets uit het niets scheppen, met een blanco pagina beginnen, is erg lastig. De lijnen die je op papier zet vormen de basis voor een concept waarvan de kern tijdens het project behouden moet blijven. Het evenwicht tussen uiterlijk en functionaliteit mag nooit vervagen bij het ontwerpen van perfecte woonruimten.

In Altaona zijn de huizen geïnspireerd op het omringende landschap en gaan ze op in de natuur dankzij de terrassen en grote ramen. Water en licht, elementen die essentieel zijn voor alle leven, vloeien door deze woningen. De huizen en hun bewoners zijn altijd één.