VELA LATINA GOLF II

 GELEGEN OP RODA GOLF AND BEACH RESORT


Vela Latina Golf II

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • zwembad: privé
  • keuken met toestellen
  • volledig ingerichte badkamers
  • solarium
  • parkeerplaats op plot
  • Oplevering Oktober 2024

 

Prijzen vanaf 339.900€


 

Opnieuw mogen wij met trots deze nieuwe luxe woningen genaamd "Vela Latina Golf II” voorstellen met zwembad, heeft een groot solarium en parkeerplaats op het perceel.

 

Vela Latina Golf II - 5 geschakelde woningen die gelegen zijn in een rustige woonwijk op de Roda Golf. 

De woningen worden gebouwd op percelen van min. 183 m2 met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Ze worden volledig afgewerkt in een moderne stijl met een open concept, bestaande uit een ingerichte keuken en een woon-eetkamer. Elke woning heeft een aangelegde tuin met parkeerplaats, privé zwembad, buitendouche en een solarium. 

Verder beschikken de woningen over inbouwkasten, volledig afgewerkte badkamers, volledig afgewerkte keuken met alle toestellen en binnen- en buitenverlichting.

INRICHTING:

De woningen hebben een volledig ingerichte keuken met toestellen (koelkast, oven, keramische kookplaat, afzuigkap, ingebouwde vaatwasser).

De badkamers zijn volledig uitgerust en is er een vloerverwarming voorzien, automatische verluchtingssysteem.

Airco is reeds voorgeinstalleerd, geintergreerd in het verlaagde plafond

Dubbele beglazing

Voordeur is een veiligheidsdeur

Alles is voorzien voor internet-/tv-/telefoon aansluiting zowel in de woonkamer als in de slaapkamers, keuken, solarium en terras.

Er zal verlichting aan de gevel buiten worden geplaatst.

 

Ook punten voorzien (voor geïnstalleerd) voor water af te nemen voor bijvoorbeeld automatisch watersproeisysteem of uw wagen te wassen op het plot.

 

Ligging Vela Latina Golf II

 

De woningen zijn gelegen op de Roda Golf (Murcia), nabij Los Alcázares. De rustige woonwijk is bewaakt en op slechts een paar minuten wandelen van alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten, tapasbars, restaurants, banken en apotheken. De stranden van Los Narejos en Los Alcazares liggen op slechts 3,5 km, het winkelcentrum Dos Mares op 8 km en de luchthaven van Murcia op 31 km.

Afhankelijk van de gevorderde bouwtermijn kan je nog materiaal keuzes maken.

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar het project Vela Latina Golf II en dit tegen de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

Sommige afbeeldingen kunnen computer-gegenereerde infographics zijn voor illustratieve doeleinden en zijn niet-bindend. Het definitieve ontwerp kan worden gewijzigd.

 

Ref: CC4Y VLG II


Voor prijzen/info of indien je graag een bezichtiging wenst, mag je onderstaande formulier invullen. ☺️