Gezellig huisje in Sucina


Gezellig huisje in Sucina

 

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • solarium
  • parkeren op plot
  • ruime woonkamer
  • open keuken
  • patio
  • dichtbij het dorp

 

prijs: 92.500 euro


Deze halfvrijstaande villa 'Jazmin' met één verdieping beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer en een enorm daksolarium. Het is gelegen in de gewilde urbanisatie, op slechts een korte loopafstand van het gastvrije dorp Sucina, en biedt een scala aan voorzieningen zoals bars, restaurants, banken en supermarkten.

Toegang tot het pand is via de voetgangerspoort die leidt naar de voordeur die uitkomt in een lichte en luchtige open lounge, eetkamer en keuken in Amerikaanse stijl met drie aspecten.

De oriëntatie van het pand zorgt voor voldoende natuurlijke lichtinval gedurende de dag, met de achterzijde op het oosten, de zijkant op het zuiden en de voorkant op het westen, waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten.

De lounge-eetkamer is uitgerust met airconditioning, twee plafondventilatoren met verlichting en een gezellige houtkachel voor de koelere avonden.

De keuken bestaat uit een reeks onderkasten met granieten werkbladen, aangevuld met kasten op ooghoogte, een elektrische oven, gaskookplaat en elektrische afzuigkap.

Een boog vanuit de woon-/eetkamer leidt naar een binnengang, die toegang biedt tot de twee slaapkamers en de badkamer.

De grootste slaapkamer, met uitzicht op de voortuin, heeft een plafondventilator met lichtinval en kamerhoge kasten met schuifdeuren, waardoor er voldoende ophang- en opbergruimte is.

De badkamer, gunstig gelegen tussen de slaapkamers, bestaat uit een toilet, badmeubel met wastafel en spiegel, bidet en bad met douche erboven. Er is een dakraam dat voor natuurlijk licht zorgt.

De tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van het pand, beschikt eveneens over een plafondventilator met lichtinval en kamerhoge kasten met schuifdeuren waardoor er voldoende ophang- en opbergruimte is.

Vanuit de keuken leidt een deur naar het achterterras waar de elektrische boiler zich bevindt, met extra toegang via een deur naar de tuin en het zitgedeelte aan de zijkant van het pand.

Een trap stijgt naar het uitgestrekte solarium op het dak, dat een uitzicht van 360 graden biedt en het achterliggende landschap en de majestueuze Carrascoy Mountains aan de voorzijde omvat.

Voor het gemak bieden dubbele poorten toegang voor voertuigen tot de oprit, waardoor er voldoende ruimte is om twee voertuigen te parkeren.

De internationale luchthaven van Murcia ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto en de luchthaven van Alicante op ongeveer 1 uur en 15 minuten met de auto.

De historische steden Murcia en Cartagena liggen beide op ongeveer 30 minuten rijden met de auto.

De stranden van de Costa Calida langs de Middellandse Zeekust liggen op slechts 20 minuten rijden met de auto.