"Residential MARINA GARDEN"


Residential MARINA GARDEN

 

Nieuwbouwproject:

  • Slaapkamers: 2 à 3
  • Badkamers: 2 à 3
  • Bebouwd: 74,04m2
  • Zwembad: gemeenschappelijk
  • Pre-installatie airco
  • Type woning: Bungalow
  • Parkeerplaats: 1

Prijzen: vanaf 219.900 euro

 


Costa Calida 4 You stelt u dit unieke project voor gelegen in Pilar de la Horadada!!

Het is een buitenkans, prijzen beginnen vanaf 219.900 euro!!!!

 

De "Residencial Marina Garden" is een exclusief en uniek wooncomplex met 30 spectaculaire bungalows, ontworpen om met vrienden te genieten van een bevoorrechte omgeving.

U  heeft de keuze tussen 2 of 3 slaapkamers, 2 of 3 badkamers. 

De keuken wordt geleverd met boven- en onderkasten in een nader te bepalen kleur door het projectmanagement en werkblad in Silestone of vergelijkbaar. Het is volledig uitgerust met een keramische kookplaat, oven en afzuigkap verwerkt in het meubilair, evenals een spoelbak met een mengkraan.

De badkamers worden opgeleverd met een witte wastafel geïntegreerd in het meubel, gemaakt van verglaasd porselein, evenals het toilet, ook geleverd in wit en gemaakt in hetzelfde materiaal. De douchebakken zijn voorzien van doucheschermen van gehard glas. Alle kranen hebben chromen afwerking op wastafel en douche met mengkraan en spiegel. Bovenste douchekop en slang in douches. 

De woningen op de begane grond hebben directe toegang tot het zwembad door het vlak voor hun terrassen te hebben. Terwijl de woningen op de bovenste verdieping kunnen genieten van het zwembad en ook worden bevoorrecht door het spectaculaire solarium met een onovertroffen uitzicht.

De residentie heeft een uitstekende gemeenschappelijke ruimte met een groot longitudinaal zwembad, evenals een groot groengebied. Dit alles met de onverslaanbare ZUID-oriëntatie.

Begin maar te dromen over je nieuwe huis, want Costa Calida 4 You wil u helpen uw dromen waar te maken!!!

 

Referentie: CC4Y MarinaGar

 

Prijzen / meer info kan u aanvragen door onderstaande formulier in te vullen.