LUXURY VILLAS


Luxury Villas

 

  • Torre de la Horadada
  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • groot dakterras
  • 2 verdiepingen
  • Zicht op zee
  • 300m van het strand
  • privé zwembad
  • parkeerplaats

Prijs: vanaf 580.000 euro (excl Btw)


Luxury Villas in Torre de la Horadada

 

Deze fantastische villas zijn vlakbij het strand gelegen in Torre de la Horadada. 

Ze worden gebouwd in twee verdiepingen met een dakterras en zijn voorzien van 3 slaapkamers en 3 badkamers met een moderne uitstraling.

Op de begane grond vindt u één van de slaapkamers, een badkamer en de ruime woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping vindt u nog 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één ensuite. In alle villa's heeft de hoofdslaapkamer ook een eigen terras op deze verdieping. Ook is elke villa nog voorzien van een ruim dakterras van 50m2 met uitzicht op zee.

Vanuit de ruime woonkamer heeft u toegang tot de heerlijke tuin met verschillende terrassen, een privé zwembad, een buitendouche en een parkeerplaats voor de auto.

Verder beschikken de villa's over volledig afgewerkte keuken met alle keukentoestellen, volledige airco installatie, volledig afgewerkte badkamers, inbouwkasten en elektrische rolluiken.

Deze villa's zullen opgeleverd worden vanaf September 2023.

 

Voor meer informatie en prijzen mag u ons steeds contacteren door onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. Of stuur ons gerust een mailtje met

referentienummer: CC4Y OTWLUXGU

Ligging 

De villa's liggen gelegen op slechts 300 meter van het strand in Torre de la Horadada. Hier kunt genieten van talrijke zandstranden en allerlei voorzieningen zoals supermarkten, bars, winkels, supermarkten en een prachtige jachthaven. U kunt de typisch Spaanse sfeer ervaren door een bezoek te brengen aan de drie belangrijkste pleinen Pueblo Latino, Plaza en Plaza Nueva, waar u de traditionele tapas kunt terugvinden. Het grote shoppingcenter 'La Zenia Boulevard' ligt op slechts 10 km en de luchthaven van Murcia op 46 km.

 

Afhankelijk van de gevorderde bouwtermijn kan je nog kiezen tussen verschillende materialen voor de afwerking van uw woning.

We werken voor én samen met U aan één gemeenschappelijk doel: Uw dromen werkelijkheid laten worden zodat u nadien volop kan genieten van uw nieuwe woning onder de zon.

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar dit prachtige project en dit tegen de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. 

Als u voor ons kiest dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding voor, tijdens en na de aankoop van een woning. 

 

Sommige afbeeldingen kunnen computer-gegenereerde infographics zijn voor illustratieve doeleinden en zijn niet-bindend. Het definitieve ontwerp kan worden gewijzigd.