Nueva Ribera Beach appartement

Gelegen in Los Alcázares, MurciaNueva Ribera Beach Appartement

 

  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • ruime woonkamer
  • 2 terrassen
  • gemeenschappelijk zwembad
  • prive parkeerplaats ondergonds
  • grote prive berging
  • 24/24   7/7 bewaking
  • 2 min stappen naar het strand

 

VERKOCHT


Wederom mogen wij een prachtige appartement aanbieden. 

Het heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer. Gelegen in een zeer rustige urbanisatie, Nueva Ribera Beach, op nog geen 2 minuutjes stappen van het strand 🏝️ 

 

Als u de woning betreedt komt u in de zeer ruime en lichte woonkamer met open keuken volledig geïnstalleerd met vaatwasser, was/droogmachine, grote koelkast met vriezer, oven en microgolfoven.

 

Als we woonkamer doorlopen, komt u via een grote schuifraam, dat tevens voorzien is van een vliegenraam, op een zeer gezellig terrasje waar u een prachtig zicht hebt op de tuinen van het resort. Onder een stralende zon lekker kan ontbijten of van een glaasje bubbels, tapas etc… kan genieten. Maar u heeft nog een tweede iets kleiner terrasje waar je kan genieten van de avondzon.

Van de woonkamer kunnen we doorlopen naar de badkamer die voorzien is van een bad met regendouche, toilet en ruime wastafel met grote spiegel. 

Aan de andere kant van het gangetje vinden we de grote slaapkamer waarin u een zeer ruim bed vindt van 1.80m op 2m en twee nachtkastjes en commode. Tevens is er een ruime ingebouwde kast.

Via de lift kunnen we naar de ondergrondse parkeergarage gaan waar u een genummerde parkeerplaats hebt. Maar dit is niet alles, er is ook een zeer ruime berging van bijna 18m2, die afgesloten is, hier kan u fietsen veilig stallen, maar ook heel wat persoonlijke spulletjes als je deze woning eventueel in de verhuur zou zetten.

Het heeft een verhuurlicentie en is overdraagbaar. Het appartement is tevens voorzien van een elektrisch metertje in de zekeringkast zodat het verbruik perfect gemeten kan worden.

De ramen in de woning zijn allemaal voorzien van vliegenramen.

Er is ook een groot gemeenschappelijk zwembad.


Na twee minuutjes stappen ben je op het strand waar je tevens leuke restaurantjes vindt. Surfers, dit is zeker de moeite.

Heel wat golf resorts in de buurt, gezellige markt op zaterdag, heel wat restaurants en winkels op nog geen 5 min met de fiets.
Fietsers kunnen hier zeker ook heel mooie fietsroutes doen, alsook de fanatieke wandelaars onder jullie.

Het appartement wordt volledig gemeubeld verkocht.