Ribera Nature Villa's


🛌: 3 / 🛁: 3/ 🚘: 1 overdekt / 🏊‍♀️ : privé

🛌: 3 / 🛁: 3/ 🚘: 1 overdekt / 🏊‍♀️ : privé

Prijs: 499.000 euro

 

- Airco
- witgoed

- solarium 
- afgesloten garage

- gesloten zomerkeuken
- Pergola in het solarium
- externe geluidsspeakers

- zwembad + douche
- aero-thermische boiler

- kunstgras
- volledig uitgeruste badkamers met hangtoilet
- vloerverwarming in 3 badkamers

- binnen en buitenverlichting (led)

- volledig uitgeruste keuken + kookeiland

- pre-installatie zwembadverwarming

 


Deze prachtige vrijstaande villa's met 3 slaapkamers en 3 badkamers liggen op slechts 750 m van het strand in Santiago de la Ribera. Ze worden gebouwd op percelen van min. 200 m2 met een aangelegde tuin, privé zwembad, buitenkeuken en een garage voor uw auto.

Vanop het terras en solarium kunt u de hele dag genieten van de Spaanse zon. Verder beschikken de villa's ook over inbouwkasten, volledig afgewerkte badkamers met vloerverwarming, verlichting binnen en buiten, alle keukentoestellen, ingebouwde sound speakers buiten en de volledige airco installatie.

Ligging Ribera Nature

Deze villa's liggen midden in het centrum van Santiago de la Ribera op slechts 750 m van het strand en op wandelafstand van alle voorzieningen. Het lange zandstrand met prachtige boulevard loopt helemaal door tot die van lo Pagan en San Pedro del Pinatar. Langs de boulevard vindt u tal van authentieke Spaanse barretjes en restaurants, maar ook speeltuintjes en watersportscholen. Vanuit Santiago de la Ribera kunt u een overtocht per boot maken naar La Manga del Mar Menor.

 

 

Prijs villa's  = 499.000 euro 220m2 bebouwd

Nog maar 2 beschikbaar!!

Ref: CC4Y RibNature

update 24/8/2023