Rainbow your Place, Roldan


Rainbow your Place, Roldan

 

  • 2/3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Terras / solarium
  • sportterrein
  • speeltuin 

 

Prijzen vanaf 199.000 Euro

Met genoegen presenteren wij onze nieuwe ontwikkeling: RAINBOW YOUR PLACE, gelegen in Roldán, Murcia.

 

Dit project zal opgestart worden in het afgesloten en bewaakte El Alba Residential.

Deze exclusieve maisonnettes zijn ontworpen met 2/3 slaapkamers en 2 badkamers, terras op de eerste verdieping en solarium voor de bovenverdieping.

Het interieur, elegant en functioneel, heeft hoogwaardige vloeren, volledig ingerichte keukens in wit gecombineerd met imitatiehout, inclusief elektrische apparaten.

De badkamers zijn voorzien van een badmeubel met wastafel en licht.

 

De slaapkamers zijn voorzien van gevoerde kasten met laden en schuifdeuren en elke woning heeft pre-installatie voor geleide airconditioning.

De buitenkant is niet minder indrukwekkend, inclusief een gemeenschappelijk zwembad en een prachtig sportterrein en een kinderspeelplaats op kunstgras om van te genieten.

Prijzen vanaf 199.000 € plus BTW.

We hebben ook geweldig nieuws voor deze zomer, want deze urbanisatie opent het sport- en recreatiegebied met 4 paddle-tennisbanen, 1 bowlingbaan en een bar-cafetaria.

 

Dit zijn lanceringsprijzen, dus wees snel want de prijzen van deze woningen zullen stijgen.

Prijzen zijn geldig van de dag van ondertekening van het aankoopcontract en zullen blijven behouden worden tot en met de ondertekening van de akte. Dus profiteren, zeer mooie investering voor een woning aan te kopen in een opkomend Resort te Roldan. Meer en meer mensen kiezen niet langer iets aan te kopen aan de kust maar meer in het binnenland. Prijzen zijn goedkoper dan aan de kust.