Luxe appartementen


Luxe appartementen

 

  • 2 / 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • gemeenschappellijk Infinity pool
  • garage uitgerust met elektrisch oplader voor auto’s 
  • bergruimte
  • grote terrassen
  • penthouse zicht op Mar Menor

Prijzen van 239.000 Euro

Dit nieuwbouw luxe project is gelegen in het hartje van San Pedro del Pinatar, Murcia.

 

Op wandel afstand van de zee en de Mar Menor. Een prachtig nieuwbouwproject dat midden in het bruisende stadscentrum  San Pedro del Pinatar ligt.

 

Het project bestaat uit drie blokken bestaande uit in totaal 51 appartementen en penthouses, maximum 5 verdiepingen.

De luxe appartementen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woonkamer met open keuken. Grote terrassen. De penthouses hebben een prachtig zicht over de Mar Menor. Wat mag je nog meer verwachten van deze luxe woningen.

Een eigen parkeerplaats met laadpaal voor elektrische wagens, extra berging. Handig toch. ☺️

Wat nog meer.... ja hoor, er is een gemeenschappelijk zwembad waar je je lekker kan verfrissen, zonnebaden, kennis kan maken met uw buren, kinderen kunnen in een veilige omgeving spelen in het water. Het strand ligt op een kleine 5 minuutjes wandelen, waar je ook leuke strandbarretjes vindt om te genieten van een glaasje verfrissing, snackjes kan eten etc... Wens je te gaan tafelen in een goed restaurant, kan je hiervoor terecht op de boulevard in Lo Pagan.

 

Kortom, wens je een vakantiewoning die op wandelafstand ligt van de zee waar je elk vrij moment kan besteden in het zonnige Spanje of heb je graag een opbrengsteigendom die voldoet aan alle eisen om te verhuren voor korte of lange termijn... dit is de ideale woning.

 

Wenst u meer informatie/prijzen, vul dan onderstaande formulier in. Graag maken wij met u een afspraak om samen met u naar de show-woning te gaan zien zodat u met uw eigen ogen kan zien hoe knap deze woningen wel zijn.

 

Ref: CC4Y LuxeAppSPDP