Appartement op Hacienda Riquelme Golf Resort, 2


Appartement op Hacienda Riquelme Golf Resort, 2

 

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • ondergrondse parkeergarage
  • volledig gemeubeld
  • zicht op de golf/tuin

 

VERKOCHT


 

Dit mooi gepresenteerde appartement op de EERSTE VERDIEPING bevindt zich op fase 1 van dit door Jack Niklaus ontworpen 18-holes golfresort.

Het appartement is toegankelijk via een lobby-ingang die leidt naar de keuken die is uitgerust met een reeks vloer- en wandmontage-eenheden, werkblad, oven, kookplaat, afzuigkap, witgoed en slagersblok voor extra bereidingsoppervlak en opslag. Er is UITZICHT over de GEMEENSCHAPPELIJKE TUINEN naar de GOLFBAAN daarbuiten.

De lounge / eethoek is van het CURVED WALL DESIGN, met grote schuifdeuren die leiden naar het TERRAS.

Terugkerende naar de binnenkant van het appartement, de badkamer bevindt zich aan de linkerkant van de gang die leidt naar de twee grote slaapkamers. Het bestaat uit een toilet, een wastafel met een aan dek een wasbak en een spiegel erboven en een bad met een douche en een wand met aantrekkelijke mozaïektegels.

De hoofdslaapkamer bevindt zich aan het einde van de gang met de tweede slaapkamer aan de rechterkant. Beide slaapkamers hebben dubbele kasten met voldoende ophangruimte en laden.

Elke slaapkamer heeft toegang tot een terras dat ze met elkaar verbindt en dat gemakkelijk kan worden omsloten met schuiframen die een alternatieve chill-out / zithoek bieden.

Het vriendelijke en typisch Spaanse dorp Sucina met zijn bars, restaurants en kerkplein ligt op slechts een paar minuten rijden met de auto.

De internationale luchthaven van Murcia ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto en de luchthaven van Alicante op ongeveer 1 uur en 15 minuten met de auto.

De historische steden Murcia en Cartagena liggen beide op ongeveer 40 minuten rijden met de auto.

De stranden van Costa Calida langs de Middellandse Zeekust liggen op slechts 20 minuten rijden met de auto.