El Alba Residencial Mediterráneo

Gelegen in Roldan, Murcia 

📐 : plot vanaf 174,34m2 tot 225,46m2 / 🏠: 75,54m2 tot 122,70m2/ 🛌: 3 / 🛁: 3 / 🚘: 1 /

🏊🏻‍♀️ : privé zwembad / ⛱ : 14km / ✈ : 17 km

 


 

Dit is een fantastische nieuwe ontwikkeling "El Alba Residencial Mediterráneo" in Roldán te Murcia.

El Alba Residencial Mediterráneo is een luxe complex van villa's met privézwembad, terrassen en solarium, zodat u elke uur van dag kan genieten van de zon, het gehele jaar door.

U kan opteren voor 2 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers of 3 slaapkamers en 3 ingerichte badkamers. Het pand is ontworpen op één of twee niveaus, afhankelijk van het aantal slaapkamers, met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer.

De ontwikkeling is gelegen in Roldán (Murcia), in een omheind en veiligheidscontroleresort van 300.000 M2, omringd door alle diensten, sportfaciliteiten en in de buurt van verschillende golfbanen.

De woning zal voldoen aan de hoogste normen en zal worden uitgerust met:

• Privé zwembad met voor-geïnstalleerd verwarmingssysteem en met zonnedouche.

• Keuken volledig ingericht en uitgerust met oven, magnetron, koelkast, geïntegreerde vaatwasser en afzuigkap. Ook centraal houten eiland.

• Verlichting: LED zowel binnen als buiten.

• Gevoerde kasten met lades.

• Volledig ingerichte badkamers met zwevend toilet, doucheschermen, badkamermeubel, spiegel met licht en regendouche.

• Zomerkeuken in solarium.

• Pre-installatie voor geleide airconditioning.

• Parkeerplaats op het perceel.

Prijzen vanaf 223.500 € plus belastingen. (volledige prijslijst met aantal slaapkamers/badkamers en oppervlakte kan u aanvragen per email)

Wij bieden ook meubelpakketten aan die u kan aanpassen naar uw smaak, kleur, keuze van materialen, modern of klassiek. Dit allemaal gemaakt uit kwaliteitsmaterialen en zeer duurzaam. In Spanje zelf gemaakt in één van de ateliers in Murcia of Madrid.

Opleveringsdatum van de woningen is september 2023.

Ze zijn gestart met de bouw van de showhouses. Wenst u op de hoogte gehouden te worden wanneer deze beschikbaar zijn voor bezichtiging, stuur ons dan een mailtje en zullen u zodra deze klaar zijn contacteren om een bezoek te regelen. (referentie: CC4Y EL ALBA)