Residencial Albudeite

Residencial Albudeite

  • 2 à 3 slaapkamers
  • 1 à 2 badkamers
  • Terras
  • solarium (bovenste verdieping)
  • Nog slechts 3 beschikbaar

UITVERKOCHT


Residencial Albudeite - Instapklare appartementen in San Pedro del Pinatar

 

Laatste instapklare appartementen beschikbaar in een kleinschalig project met slechts 10 appartementen in San Pedro del Pinatar.

Deze appartementen beschikken over een gemeenschappelijk zwembad en zijn sleutelklaar. De appartementen op het gelijkvloers zijn  elk met twee slaapkamers en 1 badkamer met aansluitend een terras.

De penthouses hebben 3 slaapkamers met 2 badkamers en een solarium om het volledige jaar van de Spaanse zon te kunnen genieten.

Ligging Residencial Albudeite

De appartementen zijn gelegen in San Pedro del Pinatar.

Met twee zeeën, meer dan 300 dagen zonlicht per jaar en een heleboel stranden maken de Costa Cálida een bestemming met bijna eindeloze mogelijkheden. De prachtige stranden van Lo Pagan liggen op slechts 2 km.

Alle noodzakelijke dagelijkse diensten bevinden zich in de buurt, wat de stad de ideale locatie maakt voor het hele jaar door wonen en vakantiebezoeken. Deze kleine badplaats is beroemd om zijn vissersachtergrond, therapeutische modderbaden, zoutpannen en uitgestrekte zandvlaktes.

De luchthaven van Murcia ligt op slechts 40 minuten rijden. Het grote shoppingcentrum van 'Dos Mares' bevindt zich op 10 minuten rijden.

Prijzen Residencial Albudeite

  • Appartement met dakterras voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers: vanaf 194.500 €
  • Appartement met tuin voorzien van 2 Slaapkamers en 1 Badkamer: vanaf 169.500 €

Afhankelijk van de gevorderde bouwtermijn kan je nog materiaal keuzes maken. We werken voor én samen met onze klanten aan één gemeenschappelijk doel: zorgen dat uw dromen werkelijkheid worden.

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar het project Residencial Albudeite en dit tegen de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

Referentie: CC4Y ResAlbudeite

Prijzen: