Amatista Villa’s


Amatista Villa’s

  • Half open bebouwing 
  • 3 slaapkamers 
  • 2 badkamers
  • prive zwembad 
  • 10 min. van de zee

Prijzen vanaf 222.000€


DE MEDITERRANE LEVENSSTIJL ALLEMAAL OP ÉÉN NIVEAU

Nueva Daya is de perfecte mix tussen een ontspannen en comfortabele landelijke levensstijl en de levendige kustgebieden van de Costa Blanca.

De Amatista Garden Property Development is ontworpen met aandacht voor detail en gebouwd volgens een hoge standaard. Alle villa's hebben hun eigen zwembad.

Nieuwbouw halfvrijstaande villa's in het nieuwe deel van Daya Nueva. Slechts een paar minuten lopen naar het centrum van de stad. 3 slaapkamers, 2 badkamers, privé plonsbad en terras van 18m2 met mooie watermuur. Eet-/woonkamer met open keuken, slaapkamer met inbouwkasten, eigen badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping 2 slaapkamers, inbouwkasten en badkamer.

In een nieuwe rustige woonwijk, op ongeveer 10 minuten van het strand van La Marina del Pinet en Guardamar del Segura. Gemakkelijke toegang tot de snelweg A-70 en ongeveer 25 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

 

Costa Calida 4 You staat bekent om u als geïnteresseerde in een woning, de woning op een rustige manier te laten bezoeken en de tijd kan nemen om de woning goed te bekijken zodat u ook de sfeer van de woning kan opnemen.

Het is voor ons zeer belangrijk dat u een goed gevoel heeft indien u een woning aankoopt via Costa Calida 4 You. 

Costa Calida 4 You begeleidt door het hele proces en werkt samen met een vaste advocaat. Maar daar stopt het niet mee, uiteraard kan u ook op ons rekenen voor het opvolgen van de bouw, papierwerk. Bij oplevering wordt alles door ons gecontroleerd en doorgegeven wat nog moet worden aangepast etc... 

Neen, Costa Calida 4 You zegt niet van "Voilà, verkocht en trek nu maar uw plan!" NEEN, u kan na de aankoop ook op ons rekenen.

Fase I: nog 1 beschikbaar voor 222.000€

Fase II: vanaf 265.000€

referentie: CC4Y DNAmatista