Villa Roble


Villa Roble

  • 2 à 3 slaapkamers
  • 2 badkamers 
  • zwembad: privé 
  • groot solarium
  • buitenkeuken
  • plot: vanaf 127,83m2
  • bebouwd: vanaf 75,51m2

Prijzen vanaf 220.000€


Omschrijving

 

 

Villa Roble is een prachtig complex dat in eerste instantie bestaat uit 3 gelijkvloerse geschakelde villa’s, elk met een eigen privézwembad.
Alle woningen zijn gelijkvloers, met terras en een ruim solarium, waardoor u het hele jaar door van de zon kunt genieten.

Er zijn twee villa’s met 2 bedden / 2 badkamers en een villa met 3 bedden / 2 badkamers.

Pre-installatie van split airco. De materialen die gebruikt worden voor de afwerking van de muren/kasten zijn van hoge kwaliteit. 

Het zijn uitzonderlijke woningen met hoge kwaliteiten, zoals een verhoogd woonkamerplafond en een geïntegreerde waterval in het zwembad.

 

Er zijn slechts 3 villa’s beschikbaar!

 

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar het project “Villa Roble” en dit tegen de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

Costa Calida 4 You staat bekent om u als geïnteresseerde in een woning, de woning op een rustige manier te laten bezoeken en de tijd kan nemen om de woning goed te bekijken zodat u ook de sfeer van de woning kan opnemen.

Het is voor ons zeer belangrijk dat u een goed gevoel heeft indien u een woning aankoopt via Costa Calida 4 You. 

Costa Calida 4 You begeleidt door het hele proces en werkt samen met een vaste advocaat. Maar daar stopt het niet mee, uiteraard kan u ook op ons rekenen voor het opvolgen van de bouw, papierwerk. Bij oplevering wordt alles door ons gecontroleerd en doorgegeven wat nog moet worden aangepast etc... 

Neen, Costa Calida 4 You zegt niet van "Voilà, verkocht en trek nu maar uw plan!" NEEN, u kan na de aankoop ook op ons rekenen.


Wenst u meer informatie/plannen of prijzen aarzel dan niet om onderstaande formulier in te vullen, wij zullen u zo spoedig mogelijk de gevraagde informatie toesturen.

 

Referentie: CC4Y VillaRoble