Luxe woningen


Elite villa

Gelegen in Caba Roig 

1.990.000€

Gelegen in Caba Roig

 

Deze indrukwekkende villa staat als ons meesterwerk, zorgvuldig geselecteerd van de materialen tot de fascinerende patronen die een gevoel van tijdloze schoonheid creëren in al zijn ruimtes. Met esthetische en functionele planning in het achterhoofd, beschikt Elite over een zorgvuldig doordacht ontwerp dat de ruimte optimaliseert en het dagelijks leven verbetert. De royale raampartijen overspoelen het interieur met aangenaam natuurlijk licht en zorgen voor een naadloze verbinding met de omgeving. Wonen bij Elite betekent genieten van de nabijheid van de zee, waardoor bewoners het ontspannende effect van het leven aan de kust kunnen omarmen. Evenals de verkwikkende zeebries versterken de charme van dit uitzonderlijke pand nog meer.


Fantastische villa “Alba”

1.890.000€

Gelegen in San Pedro del Pinatar, Murcia

 

Deze prachtige villa,is gelegen in San Pedro del Pinatar, vlakbij het natuurpark Las Salinas.  Heeft een ongelooflijk grote en mooi aangelegde tuin, privé zwembad, garage voor 6 wagens, 5 slaapkamers en 6 badkamers en nog heel wat meer. Ontdek het door op bovenste foto te drukken.

 

 


Ongelooflijk prachtige gerenoveerde Spaanse villa

1.850.000€

Gelegen in Avileses, Murcia

 

Deze ongelooflijk mooi gerenoveerde villa met privé zwembad, garage voor min. 5 auto’s ondergronds, fitness, beautysalon en nog veel meer staat te koop in Avileses.