La Llana Beach


Dit project is gelegen aan de kust van San Pedro del Pinatar, een stad die de Mar Menor verbindt met de Middellandse Zee en diensten en natuur combineert.

Ongerepte stranden en het regionale park Salinas maken het tot een enclave van hoge ecologische waarde. Zo is La Llana Beach Eco Nature Resort ontstaan.

 

La Llana Beach - Moderne woningen in San Pedro del Pinatar

 

We zijn verheugd u deze nieuwe en hoogwaardige ontwikkeling van moderne appartementen op de begane grond en de bovenste verdieping aan te bieden. 80% van deze reeds verkochte appartementen is aangekocht door Belgen en Nederlanders! Maar is geliefd door alle nationaliteiten. 

 

Alle woningen beschikken over 2/3 slaapkamers en 2 badkamers, inclusief veel extra’s zoals witgoed, airconditioning, inbouwspots, wijnkast, vloerverwarming in de badkamers enz., dus u hoeft het alleen maar in te richten. De keuken is volledig ingericht. 

Als bijzonderheid is de derde slaapkamer die zich naast de woonkamer bevindt, gepland als een multifunctionele ruimte met een optioneel opklapbedsysteem met kolomkast, waardoor u deze kunt gebruiken als slaapkamer of als verlengstuk van de woonkamer of voor andere doeleinden.

De gemeenschappelijke ruimte geniet van maximale blootstelling aan de zon, terwijl het zwembad een tegenstroommechanisme heeft en verwarmd water waardoor bewoners van april tot november kunnen zwemmen. Zonnepanelen besparen energie en maken het complex duurzamer.

In de woningen op de begane grond kunt u genieten van een ruime tuin, berging op het terras vooraan en berging ruimte achteraan. Op sommige gelijkvloers appartementen kan u de wagen op het plot zetten.

Op de penthouses is er een berging plus ook een berging voorzien op het solarium waar u uw wasmachine/droogkast in kan plaatsen. Ook is er een volledig geïnstalleerde buitenkeuken op het solarium.

 

San Pedro del Pinatar is een mooie Spaanse stad aan de oevers van de Mar Menor, binnen handbereik van meerdere golfbanen en dicht bij de stranden van het ‘best bewaarde geheim’ van Spanje, de Mar Menor of de kleine zee, beroemd om zijn therapeutische warme wateren , perfect voor kinderen en watersporters.

Ook de Middellandse Zee en het natuurreservaat Salinas liggen op 5 minuten afstand, de luchthaven van Murcia ligt op 30 minuten en Alicante ligt op slechts 55 minuten rijden.

 

Dit bouwproject bestaat reeds uit 10 fases. Fase 11 en 12 zijn reeds in aanvraag.

Fase 1, Fase 2 en 3 volledig uitverkocht! 

Fase 4 : enkel nog verschillende gelijkvloers beschikbaar vanaf 250.950€

Fase 5 : enkel nog verschillende gelijkvloers beschikbaar, prijs 249.950 euro (gelegen in Mar de Cristal, beschikbaar Mei 2023)

Voor beschikbaarheid voor fase 7 tot fase 12 klik 👉Llana Beach & City

 

Features

 

 • Voor-geïnstalleerd alarmsysteem met camera's
 • Volledig geïnstalleerde aircosysteem
 • Ingebouwde kasten in de slaapkamers
 • Zeer dichtbij de zee gelegen
 • Overdekt terras met berging vooraan en achteraan
 • Dubbele beglazing
 • Volledig ingerichte badkamer met veel opberuimte
 • Volledig ingerichte keuken, zeer veel opbergruimte en werkruimte
 • Hoog afgewerkte kwaliteit
 • Zwembad: gemeenschappelijk
 • Solarium met buitenkeuken, douche, berging en toilet
 • Vloerverwarming
 • Mogelijkheid tot parkeerplaats op plot
 • Whitegoods

 

Wenst u graag een afspraak te maken voor een bezoek aan de showhouse en het plot waar men volop bezig is met de opbouw van de nieuwe fases 7 tot en met 10, aarzel dan niet om onderstaande formulier in te vullen. 

Ref: CC4Y Llana Beach