Geweldig nieuwe tweedehands woningen en nieuwbouwprojecten in ons bestand.


Alegria Residencial XVIII


Alegria XVIII, appartementen met 2 en 3 slaapkamers in het centrum van Torrevieja
 
Weer een fantastisch nieuw vastgoedproject in het centrum van Torrevieja. We stellen je voor aan ALEGRIA XVIII. Gelegen op de hoek van de straat Ramón Gallud met de straat Del Mar, op slechts 300 meter van het strand van El Cura.

Wooncomplex “Alegria XVIII” bestaat uit 28 moderne appartementen met twee of drie slaapkamers. Het project wordt opgeleverd met PVC ramen met geluidsdemping, thermische controle en elektrische zonwering. De ontwikkeling biedt een mooi zwembad, een fitnessruimte en een sauna.

Het complex heeft vijf woonlagen en de ligging is nabij alle voorzieningen. De stad Torrevieja is compleet met traditionele tapasbars, winkels, cafés, banken en internationale restaurants. Het heeft ook veel lokale voorzieningen die deze altijd zo populaire vakantie- en woonbestemming versterken.

 

Het gebied
De stad Torrevieja is een centrum van verschillende nationaliteiten en mensen. In deze stad is slechts ongeveer 50% van de permanente inwoners Spaans, wat betekent dat je een bloeiende buitenlandersgemeenschap hebt. Hier vind je paella gemaakt door spaanse mensen, pizza gemaakt door italiaans en gehaktballen gemaakt door zweeds. Torrevieja is een geweldige plek om te wonen en te verblijven. In de buurt van Torrevieja liggen de twee grote zoutmeren, Laguna Rosa en Laguna Salada de la Mata. Deze meren maken Torrevieja beroemd om hun uiterlijk en medische eigenschappen. Ze maken de lucht in en rond Torrevieja tot de gezondste ter wereld. Elk jaar verhuizen alleen al om deze reden veel mensen naar Torrevieja.

 

Door het grote succes is er nog maar 1 appartement beschikbaar, namelijk de penthouse. Deze heeft 3 slaapkamers en 3 volledig uitgeruste badkamers met vloerverwarming. Zeer ruime keuken.  Oppervlakte is 218,11m2. Heeft 1 terras en een solarium. 
Prijs: 399.000€ excl.Btw en kosten
Garage niet inbegrepen. Deze kan u apart aankopen eventueel naar gelang beschikbaarheid met berging.

 

Réf: CC4Y Alegria XVIII