Moderne , luxe villa


Moderne villa, herverkoop

 • 3 slaapkamers
 • 3 badkamers met vloerverwarming
 • volledig ingerichte keuken
 • privé zwembad 22m2 en buitendouche
 • plot 177m2
 • bebouwde oppervl. 130m2
 • solarium 45m2
 • automatische inrijpoort
 • garage met automatische garagepoort
 • volledig gemeubeld inclusief whitegoods
 • buitenkeuken
 • verschillende terrassen
 • verschillende bergingen
 • alarm en camerabewaking
 • 750m van het strand

Prijs verlaagd= nu voor 439.ooo euro


Als u een luxe woning zoekt dat niet ver van het strand ligt, is dit de woning die u zeker en vast zal bekoren.

Het is een luxe villa met 3 slaapkamers, 3 badkamers, verwarmt privé zwembad, een terras aan de slaapkamers en een groot solarium waar de hele dag door kan genieten van de zon. Gelegen op 750m van het strand te Santiago de la Ribera, Murcia.

 

Via de automatische inrijpoort kan u uw wagen binnen rijden en parkeren in een overdekte en afgesloten garage. De poort kan u automatisch afsluiten. In de ruime garage staat de warmwaterboiler, wasmachine en droogkast (inclusief in de verkoop).

Het terras biedt een buitenkeuken aan met barbeque.

Op grote terras kan u buiten eten aan de grote tafel voor zes personen, die uitkijkt op het verwarmd privé zwembad van 22m2. Je kan de automatische zonnenluifel uitschuiven  als u wat minder zon wenst. Er is een buitendouche geïnstalleerd zodat u altijd u even kan verfrissen na het zonnebaden of na het zwemmen.

Via aan grote schuifraam dat ook een vliegenraam heeft, komt u in de lichte woonkamer/open keuken waar zich ook de beveiligde voordeur bevind. 

De open keuken bevat een vaatwasser, microgolfoven, oven en is met de beste materialen ingericht. De koelkast en diepvriezer is ingebouwd en mooi afgewerkt met een paneel in hetzelfde materiaal als de rest van de keuken.

Op de beneden verdieping bevindt zich de eerste grote slaapkamer met ingebouwde kledingkast en een kleine berging maar ook de eerste badkamer met vloerverwarming, met inloopdouche.

Als u via de trap naar boven gaat, die heel licht is door de lange ramen en hoge planfond, komt u op de eerste verdieping. Daar bevinden zich nog 2 slaapkamers en twee badkamers met vloerverwarming, waarvan 1 en-suite.

In de hoofdslaapkamer is er een grote dressing Als u deze doorgaat komt u in de badkamer.

Vanaf de twee slaapkamers op het eerste verdiep kan je naar het ruime terras waar u lekker kan genieten in de ochtend van een koffietje of thee om rustig wakker te worden. Op het terras is er led-verlichting voorzien.

Via een open gang kan u naar het solarium gaan. In de open gang is er een grote berging voorzien. Alsook is er een warmtepomp geinstalleerd.

Het solarium is 45m2 en is heel privé daar men privé glas rondom rond heeft geplaatst. Op het solarium kan u de hele dag genieten van de zon. Er is ook een zonneluifel voorzien.

 

Welke troeven heeft deze woning nog :

- volledig gemeubeld inclusief toestellen zoals wasmachine en droogkast

- vloerverwarming in de badkamers

- alarm en camera bewaking

- verschillende bergingen

- led-verlichting op alle terrassen en buitentrap

- audio speakers op het terras aan het zwembad

- garage met automatische poort

- automatische ingang poort met aparte deur

- zeer privé solarium omdat er privé glas is geplaatst

- schitterend uitzicht op de bergen en ook de zee

- hoogwaardige materialen gebruikt in de keuken alsook in de badkamers

- ingebouwde airconditioning en verwarming 

- gelegen naast een park

 

Prijs= Nu 439.000€ !!!

 

Is dit de woning waar u op zoek naar bent? Raden we u zeker aan om de villa samen met ons te bezichtigen. 

 

Costa Calida 4 You staat bekent om u als geïnteresseerde in een woning, de woning op een rustige manier te laten bezoeken en de tijd kan nemen om de woning goed te bekijken zodat u ook de sfeer van de woning kan opnemen.

Het is voor ons zeer belangrijk dat u een goed gevoel heeft indien u een woning aankoopt via Costa Calida 4 You. 

Costa Calida 4 You begeleidt door het hele proces en werkt samen met een vaste advocaat. Maar daar stopt het niet mee, uiteraard kan u ook op ons rekenen voor het opvolgen van de bouw, papierwerk. Bij oplevering wordt alles door ons gecontroleerd en doorgegeven wat nog moet worden aangepast etc... 

Neen, Costa Calida 4 You zegt niet van "Voilà, verkocht en trek nu maar uw plan!" NEEN, u kan na de aankoop ook op ons rekenen.

 

Indien u graag een bezichtiging wenst, dat echt een aanrader is, kan u ons contacteren via onderstaande formulier.Voor de privacy delen niet het adres op onze website. Maar zo heeft u wel een idee waar het ongeveer gelegen is.