Geweldig nieuwe tweedehands woningen en nieuwbouwprojecten in ons bestand.

Residencial Marvic II


Residenial Marvic II

Gelegen in Pilar de la Horadada

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • ingerichte keuken met toestellen
  • volledig ingerichte badkamers
  • vloerverwarming in badkamers
  • pre-installatie airco
  • Oplevering Mei 2024

Prijs: vanaf 193.900 euro (excl. Btw)

Gelegen in Pilar de la Horadada, Costa Blanca Zuid


Wij zijn zeer verheugd dat wij u de lancering van dit nieuwe project van 6 bungalow-appartementen in Pilar de la Horadada genaamd "Residencial Marvic II" mogen voorstellen.

 

De ligging is op de hoek van twee straten in Pilar de la Horadada aan de Costa Blanca, op enkele meters van alle voorzieningen en het gezellige centrum,
Pilar de la Horada is een leuk en niet overbevolkt stadje met leuke restaurantjes en barretjes. Het is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar zowel de Costa Blanca als de Calida!

Dit project is gebaseerd op 6 bungalow appartementen waarvan 3 op de begane grond met twee slaapkamers en twee badkamers (een en suite), keuken, woonkamer, parkeerplaats en terras aan de achterzijde.
De overige 3 bungalows bevinden zich op de bovenste verdieping en hebben twee slaapkamers, twee badkamers (een en suite), keuken, woonkamer, terras, parkeerplaats en een solarium van 63 tot 69 m2 met een bbq-ruimte.

De woningen worden opgeleverd met volledig ingerichte keukens, voorzien van de koelkast, oven, inductiekookplaat, afzuigkap en wasmachine of vaatwasser. Pre-installatie van airconditioning via kanalen, volledig afgewerkte badkamers met meubels, scherm en spiegel, vloerverwarming en alle verlichting (Spotlight) inbegrepen, zowel binnen als buiten het huis,

Er is een gemeenschappelijke ruimte voor gebruik door de eigenaren met zwembad en buitendouche.

Er is een afgesloten garage inbegrepen in 1 penthouse. Bij het andere penthouse is er een berging inbegrepen.
De begane grond heeft een off-road parking.

 

Ref: CC4Y BMARVIC II 

 

Prijzen: Vanaf 193.900 euro