Residencial Marvic II


Gelegen in Pilar de la Horadada, Costa Blanca Zuid


Wij zijn zeer verheugd dat wij u de lancering van dit nieuwe project van 6 bungalow-appartementen in Pilar de la Horadada genaamd "Residencial Marvic II" mogen voorstellen.

 

De ligging is op de hoek van twee straten in Pilar de la Horadada aan de Costa Blanca, op enkele meters van alle voorzieningen en het gezellige centrum,
Pilar de la Horada is een leuk en niet overbevolkt stadje met leuke restaurantjes en barretjes. Het is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar zowel de Costa Blanca als de Calida!

Dit project is gebaseerd op 6 bungalow appartementen waarvan 3 op de begane grond met twee slaapkamers en twee badkamers (een en suite), keuken, woonkamer, parkeerplaats en terras aan de achterzijde.
De overige 3 bungalows bevinden zich op de bovenste verdieping en hebben twee slaapkamers, twee badkamers (een en suite), keuken, woonkamer, terras, parkeerplaats en een solarium van 63 tot 69 m2 met een bbq-ruimte.

De woningen worden opgeleverd met volledig ingerichte keukens, voorzien van de koelkast, oven, inductiekookplaat, afzuigkap en wasmachine of vaatwasser. Pre-installatie van airconditioning via kanalen, volledig afgewerkte badkamers met meubels, scherm en spiegel, vloerverwarming en alle verlichting (Spotlight) inbegrepen, zowel binnen als buiten het huis,

Er is een gemeenschappelijke ruimte voor gebruik door de eigenaren met zwembad en buitendouche.
Vanaf nu lanceren we de voorboeking door middel van betaling van 10.000 euro. Daarna volgen gespreide betalingen met een volledige bankgarantie.
Wij begeleiden u tijdens het gehele aankoopproces tot aan de oplevering en de notaris.
Er is slechts 1 afgesloten parkeerplaats te koop, voor iemand die een verdieping koopt. En er zijn twee bergingen te koop.
De begane grond heeft een off-road parking.


Wij kunnen persoonlijk en virtueel met u de bouwkavel bezoeken.

Verkoopprijzen begane grond tussen 190.000 en 197.500 euro
Verkoopprijzen op verdieping tussen 210.000 en 214.500 euro

Wenst u meer informatie / prijzen vul dan onderstaande formulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk alle informatie bezorgen.

 

Ref: CC4Y BMARVIC II