Geweldig nieuwe tweedehands woningen en nieuwbouwprojecten in ons bestand.

Green Garden Residential II🛌: 3 / 🛀: 3 / 🏊‍♀️: 1 / 🚘: privé 

Green Garden Residential II in Pilar de la Horadada

 

 

Green Garden Residential II is een luxe complex van 10 woningen met privézwembad, terras en solarium met zomerkeuken waarmee u elke dag van het jaar kunt genieten van de Spaanse zon!

Elke woning heeft 3 slaapkamers en 3 ingerichte badkamers.


De woning is ingedeeld in drie niveaus met een moderne stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken met toestellen:

- Oven

- Microgolf oven

- Afwasmachine

- Koelkast

 -Dampkap

- Ceramische kookplaat

 

- Er is een zeer ruime woonkamer-eetkamer. Verder beschikken de woningen over ingebouwde kasten, binnen- en buitenverlichting, volledig afgewerkte badkamers en een parkeerplaats op eigen perceel.

- Het privé zwembad heeft een afmeting van 9m2

- Solarium met zomerkeuken.

- aerothermisch warm waterboiler van 110 liter

- Voor geïnstalleerde airco

 

Wenst u graag de volledige lijst, aarzel dan niet om ons deze te vragen

Ligging Green Garden Residential II

Green Garden Residential II is gelegen in het centrum van Pilar de la Horadada (Alicante), omgeven door alle voorzieningen zoals restaurants, bars, supermarkten, sportfaciliteiten en in de buurt van verschillende golfbanen. De prachtige stranden liggen op slechts 3 km afstand en de luchthaven van Murcia op 44 km.

Prijzen:

  • Geschakelde woningen voorzien van 3 Slaapkamers en 3 Badkamers: 244.900 € excl. Btw en kosten

Afhankelijk van de gevorderde bouwtermijn kan je nog materiaal keuzes maken. Samen met u streven we er naar om aan al uw wensen te voldoen zodat u kan genieten van uw woning onder de zon ☀️.

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar het project Green Garden Residential II en dit tegen de door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen.
Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding vanaf het begin tot het einde, maar alsook na de aankoop kan u op ons rekenen 👍

Sommige afbeeldingen kunnen computer-gegenereerde infographics zijn voor illustratieve doeleinden en zijn niet-bindend. Het definitieve ontwerp kan worden gewijzigd.

 

Referentie: CC4Y GreenGard-II

 


Beschikbaarheid.

Nog slechts 3 woningen beschikbaar!!!!