Geweldig nieuwe tweedehands woningen en nieuwbouwprojecten in ons bestand.

Terrazas de la Torre


Unieke kans, laat ze zeker niet voorbij gaan.

Prijzen vanaf 59.000 euro!!!!Prachtige appartementen te koop op La Terrazas de la Torre Golf Resort. Unieke kans. 

Las Terrazas de la Torre is een wooncomplex met appartementen en penthouses rond een 18-holes golfbaan ontworpen door Jack Nicklaus. Gelegen op een paar kilometer van de beste stranden van de Mar Menor en dicht bij de stad Murcia, is Las Terrazas de la Torre de ideale plek om alle uithoeken van de regio en de grote verscheidenheid aan recreatiemogelijkheden, bars en restaurants te verkennen. Dit complex biedt verschillende soorten woningen die zijn ontworpen voor alle smaken, mediterrane designappartementen en witgekalkte muren van 1, 2 en 3 slaapkamers, die opvallen door hun fantastische locatie op de eerste golflijn rond grote zwembaden en privétuinen, penthouses van 2 slaapkamers. 

 Gelegen in blokken van vier verspringende hoogten met grote terrassen die een prachtig uitzicht bieden op de golfbaan en appartementen met privétuinen en onafhankelijke toegang van 2 of 3 slaapkamers, gelegen op een exclusief eiland met uitzicht op een groot kunstmatig meer, naar de golfbaan. golf en omgeven door groene gebieden. Alle woningen hebben parkeerplaatsen aan de oppervlakte. Naast een fantastische golfbaan in woestijnstijl, beschikt deze gemeenschap over een overvloed aan uitgestrekte groene ruimte en parken. Er zijn ook tal van gemeenschappelijke zwembaden. In het centrum van het complex bevinden zich de Club House Bar en Restaurant, de Golf Pro Shop en een 7 dagen per week geopende supermarkt.

Het complex is perfect verbonden met de weg en ligt op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven Murcia-San Javier en een uur van de luchthaven Alicante-Elche. Dit zijn appartementen te koop uit bankbeslag en zijn nooit bewoond geweest. Zijn allemaal perfect in orde. Ze worden niet bemeubeld verkocht. 

Vanaf 56 m² bebouwd 

Te kiezen uit: 2 / 3 slaapkamers (Fase 1, Fase 2, La Isla)

De 3 slaapkamer appartementen hebben 2 badkamers 

Ruime woonkamer 

Open keuken 

Autostaanplaats 

Terras 

Prijzen vanaf 55.000 euro (excl. kosten)


Reeds verschillende verkocht door Costa Calida 4 You!!!! 

Meer info: info@costacalida4you.com 

Fase 1

Fase 2

La Isla


Fase 1


De appartementen van Las Terrazas de la Torre zijn verdeeld over het complex in sets van appartementen met 2 en 3 slaapkamers. 

Er zijn drie fasen die gelegen zijn rond de gemeenschappelijke zwembaden, het meer, de golfbaan en de weelderige groene tuinen.

Fase I is degene die het dichtst bij de ingang van het resort ligt. Het heeft verschillende gemeenschappelijke zwembaden, grote tuinen en een prachtig uitzicht op de golfbaan. De gebouwen, met aangepaste toegangen voor gehandicapten en een lift, zijn verdeeld in een U-vorm om beter te profiteren van de nabijheid van het zwembad en de gemeenschappelijke ruimtes en bieden zo verschillende uitzichten en oriëntaties.

De appartementen hebben grote terrassen, met variabele oppervlakken, die de woonkamer verlengen met uitzicht op de golfbaan en het centrale meer. De architectuur is functioneel, geworteld in traditionele mediterrane vormen, texturen en kleuren, zoals het wit van de gevel. Het bouwniveau is van drie hoogtes plus de gelijkvloers. 1 slaapkamer en 1 badkamer

Vanaf 50 m 2

Vanaf € 49.000 plus kosten

(uitverkocht)

*****************************************

2 slaapkamers en 1 badkamer

Vanaf 56 m 2

Vanaf € 59.000 plus kosten

***************************************

3 slaapkamers en 2 badkamers

Vanaf 76,6 m 2

Vanaf € 79.000 plus kosten


Voorbeeld van een 3 slaapkamer / 2 badkamer appartementFase 2


De eigendommen van Las Terrazas de la Torre zijn verdeeld over het complex in sets van appartementen die in deze fase, 2 slaapkamers en een badkamer hebben of Penthouses met 2 kamers en een badkamer in gebouwen van 4 verdiepingen van maximale hoogte.

Fase II heeft een bijzondere bijzonderheid en is dat de gevel verspringt, zodat de huizen in verschillende hoogtes zijn verdeeld. Het is ook omgeven door gemeenschappelijke zwembaden, grote tuinen en biedt een mooi uitzicht op de golfbaan. De gebouwen hebben ook een toegang voor gehandicapten, een lift en een overdekte parkeerplaats in sommige huizen. De locatie is dichter bij het servicegebied, zoals de bar of de supermarkt.

De verdiepingen hebben grote terrassen met uitzicht. De architectuur is functioneel, geworteld in de traditionele mediterrane vormen, texturen en kleuren zoals het wit van de gevel. Het bouwniveau is drie hoogtes plus lage woningen.
2 slaapkamers en 1 badkamer
56 m 2
Vanaf 59.000 € plus kosten


La Isla

La Isla is een woonwijk die wordt omringd door twee overlopende zwembaden en een kunstmatig meer waardoor hun eigenaren het gevoel hebben echt op een eiland te wonen. Vanzelfsprekend biedt deze locatie een prachtig uitzicht op het meer en de golf.

De huizen van La Isla zijn vanwege de gevel verspringend verdeeld.

De gelijkvloers appartementen heeft een eigen tuin. Bovendien hebben veel van de appartement een barbecue op hun terras, waardoor u kunt genieten van fantastische momenten van vrije tijd met vrienden of familie. De gebouwen hebben een lift en in sommige woningen een overdekte parkeerplaats en liggen vlakbij de bar en supermarkt.

De grote terrassen, met variabele oppervlakten, verlengen het woongedeelte met uitzicht op de golfbaan en het centrale meer. De architectuur is functioneel, geworteld in de traditionele mediterrane vormen, texturen en kleuren zoals het oranjegeel van de gevel.

2 slaapkamers en 1 badkamer

66,8 m 2

Vanaf 62.000 € tot 65.000 € plus kosten (nog slechts 5 appartementen te koop op La Isla)