Referenties


Hoi iedereen. Hieronder kan je enkele getuigenissen vinden (enkel geplaatst met toestemming). Er worden geen foto's geplaatst van onze klanten (wegens privacy)

Wij krijgen regelmatig leuke berichtjes die we graag met u willen delen. 

Bent u bij ons klant of heeft u met ons contact gehad voor meer informatie. Wenst u dit te delen via onze site. Laat het ons weten. Wij delen dit graag.

Dank jullie wel voor al uw lieve en positieve berichtjes via sms, messenger of Whatsapp. 

Anja D.V.

La Torre Golf Resort

"Normaal ben ik niet snel om een recensie te schrijven. Wij hadden een slechte ervaring gehad met een keyholder. Maar door het aanraden van vrienden van ons, zijn we bij Nicky en Steve terecht gekomen. Wat ben ik zo blij dat ik ze uitgenodigd hadden om een verkennend gesprek. Ze zijn een sterk team, zijn heel stipt. Onze vakantiewoning is altijd tip top in orde. Ook wanneer we gasten hebben die een weekje in ons huisje komen logeren, zeggen dat alles heel proper is. Wil geen ander meer. Dank je wel Nicky en Steve voor alle goede werk dat jullie leveren, niets is te veel. Toppertjes! Grtjes Anja. Tot binnenkort (hopen we)

17/12/2020

Roger Vervaecken

Hoi Hoi,

Steve en Nicky. Ik wil jullie langst deze weg bedanken voor onze documenten heel snel in orde te brengen. Dank zij jullie kunnen we zonder zorgen genieten van ons appartementje. Verzekering in orde, onze padron in orde...als ik dat had moeten doen, hahahah ...je weet Nicky, ken geen letter Spaans he...maar zoals beloofd gaan we dat stilletjes aan leren hoor. ;-)  Allee, salukes en tot volgende week he. Dan mogen we terug reizen he. 

Roger.


21/06/2020

N. B.

Wij zijn super tevreden over de goede service van Costa Calida 4 You.

Ze hebben onze documenten allemaal prima in orde gekregen. Als we in België zijn, doen ze het sleutelbeheer van onze villa en de schoonmaak. We hebben tijd moeten zoeken waar we vertrouwen in hadden. Mochten jullie iemand zoeken, Nicky en Steve zijn een tof koppel en doen wat ze beloven. Een aanrader???

JA ZEKER 

N. B. uit Sucina

2/07/2021


Benny De Smet raadt Costa Calida 4 You (via Facebookpagina)

 Zeer goede service, problemen worden in een oogwenk opgelost, blijven vriendelijk aan de telefoon (ondanks 'stalking' van onze kant). Aanrader met klem!


09/08/2021


Benny de Smet (via recensie op Google)

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit,

Heel goede service, wij zijn heel blij dat we jullie gevonden hebben :-) Een aanrader voor huiseigenaren die niet veel kunnen langskomen!


Ines Amri (France)


"Nicky et Steve sont des gens vraiment formidables, à l'écoute et très professionnels.

Au moindre souci ils ont une solution.
Je les recommande les yeux fermés.

(google recensie) 24/08/2021"

Furkan Kaya


"Nicky and Steve were very welcoming and very helpful! Definitely we will be in touch in the future if we visit around again. "

01/09/2021

Willem Adriaensens


"Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Waarde, 5 sterren "

Google review op 5/09/2021

Gerda Luytens

Gerda Luytens

"Nicky en Steve zijn fijne mensen, we laten met een gerust hart ons appartement in jullie handen voor het sleutelbeheer en cleaning. Alvast bedankt voor de tips en hulpvaardigheid die we mogen ervaren bij onze vragen.

(google review op 7/02/2022"

Houben Ed


"Bij toeval met deze aardige mensen in contact gekomen. Na het maken van duidelijke afspraken is ons penthouse Casa Houben gerenoveerd en verhuur klaar gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van de eigenaren ( Nicky en Steve) van CostaCalida4You

Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. 

Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen."

Google review 07/02/2022

Q Consult

 Bedrijf

"Zeer betrouwbaar, altijd vriendelijk.

Bij een probleem staan ze voor je klaar 👍👍👍 "

(Google review 10/03/2022)