Penthouse Roda Golf

Gelegen te Roda Golf en Beach Resort te San Javier

Penthouse te koop in San Javier. 

Woning met garage en berging gelegen in de urbanisatie Roda Golf en Beach Resort, in de Murciaanse stad San Javier. 

Residentiële ontwikkeling met golfbaan, gemeenschappelijke zwembaden en tuinen gelegen aan de rand van de stad. 

De penthouse heeft een bebouwde oppervlakte van 73 m² en bestaat uit een woon-eetkamer, een in Amerikaanse stijl ingerichte keuken met hoge en lage kasten, 2 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers, waarvan één uitgerust met een douche en één met bad.

Daarnaast heeft het een open terras met een oppervlakte van circa 14 m² en via een draaitrap kom je op je privé terras-solarium van 69 m², dat toegankelijk is via het huis zelf. De penthouse heeft een ondergrondse garageruimte van 12 m² en de berging met ongeveer 4 m², beide gelegen in de kelder van het gebouw. De woning is in zeer goede staat.

Slechts 8 minuten van het strand van Los Narejos. Het heeft een zeer goede privécommunicatie via de AP-7 waarmee u zich naar nabijgelegen steden kunt verplaatsen. Om al deze redenen is het een geweldige optie om een ​​huis te bouwen en er meteen in te trekken.

25 min van de luchthaven Murcia

8 min van de zee

5 min van het centrum van San Javier waar je alles kan vinden van winkels etc...

Heel wat Vlamingen en Nederlanders hebben zich al een leuke vakantiewoning aangekocht op deze resort. Op het domein is er een restaurant, golfbaan, zwembaden, winkel....

Prijs: NU 118.00 euro (was 130.000euro)

Kenmerken

gelegen: Av del Mar, Roda Golf

Oppervlakte: 73,48 m²

Slaapkamers: 2 

Badkamers: 2

gebouw met lift 

Centrale verwarming: gas


Roda Golf
Roda Golf

Roda Golf & Beach Resort is een uniek woon-toeristisch complex in de buurt van Mar Menor, in San Javier, Murcia, een van de regio's met het beste klimaat en de beste kwaliteit van leven in Spanje. Roda Golf and Beach Resort is een recreatieresort ontworpen om te leven en biedt de mogelijkheid van luxe leven, in een veilige, landschappelijke, autovrije omgeving.

Beachclub
Beachclub

Geniet van de door Dave Thomas ontworpen 18 holes par 72 golfbaan, waar Sam Torrence Captain of Golf is. Ontspan in Roda's privéstrandclub op de Mar Menor, bereikbaar met een watertaxi. Roda Golf en Beach Resort is de perfecte plek voor mensen die van de fijnere dingen in het leven houden. Appartementen, geschakelde villa's en vrijstaande villa's van verschillende afmetingen en design vormen deze ontwikkeling waar veiligheid, 24-uurs beveiliging, kwaliteit en rust voorop staan. Roda Golf ligt in een zeer aangenaam landschap op slechts 1,5 km van de oevers van de Mar Menor. Voor degenen die de regio, de toeristische attracties, winkels, bars en restaurants willen verkennen, ligt de stad Murcia op slechts 10-15 minuten afstand.