Penthouse Casa Houben

Penthouse te huur voor vakantie of om te overwinteren op Haciënda Riquelme Golf Resort, Sucina. Boek nu! 

Al uw vakantie geboekt voor 2022? Neen? 

Penthouse Houben is gelegen op Haciënda Riquelme Golf ⛳️ Resort te Sucina, Murcia. Met zicht op de golf, bergen en in de verte de 🌊 zee. 

Wij verwelkomen graag als nieuwe gasten, die wensen te genieten van een aangename vakantie. Het is geschikt voor 4 personen. Er is gratis WiFi beschikbaar.  Wens je graag eens te genieten en even weg te zijn van alle stress? Dan is deze penthouse zeker en vast iets voor u. 

Golf liefhebbers kunnen hier hun hartje ophalen. Op de resort kan je ook sporten zoals tennissen, peddle, basketbal, buiten fitness en bovenal heb je de keuze tussen 19 zwembaden waar je kan zwemmen of zonnen. Er zijn ook verschillende speeltuintjes voor de kleintjes. 

Het gezellige dorpje Sucina ligt op 5 min van het Resort. 

Kom je via de luchthaven van Murcia ben je op 15min op je vakantie bestemming. Cultuur kan je opsnuiven in Murcia of Cartagena. 

Lekker gaan shoppen of in La Zenia Boulevard. Het kan allemaal 🥂 

Naar de zee die 15 minuten van Hacienda Riquelme Golf Resort ligt, om te wandelen of op restaurant te gaan.

Hou je meer van wandelingen en natuur dan kunnen wij heel wat suggesties meegeven. Ook ideaal voor wie graag wenst te overwinteren in het zonnige Murcia. 

Indien u wenst te boeken, vul onderstaande formulier in. Geef ons de datum door waarop u wenst op vakantie te komen en voor hoelang. Wij contacteren u daarna zo spoedig mogelijk met meer info en prijzen.

Prijzen: vanaf 55 euro per dag. Wenst u te boeken voor te overwinteren, stuur ons dan een mail naar info@costacalida4you.com of ga naar onderstaande link)
verhuurlicentie: VV.MU.3155-1 

 https://www.micazu.nl/vakantiehuis/spanje/costa-calida/sucina/casa-houben-36796/


Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.