Over ons


Costa Calida is wat minder bekend bij de Vlamingen en Nederlanders, maar meer en meer ontdekken ze toch deze mooie regio. Het is de ideale plaats om te overwinteren.

Wij zijn een jong en dynamisch team, die enkele jaren geleden de stap hebben gewaagd om onze droom waar te maken.

We hebben het drukke leven in België achter ons gelaten, toch wel met een bang hartje, daar je niet weet hoe het leven echt is in Spanje. Vakantie in Spanje is altijd leuk, maar werken is toch iets helemaal anders.

We kenden niets of niemand in de regio Murcia. Na enkele bezoeken aan verschillende plaatsen zoals Los Alcazares,  Murcia, Torre Pacheco, Casas Blanca enzovoort....vonden we eerst een leuk huisje gelegen in Mosa Trajectum. We wilden het kopen maar helaas waren er op dat ogenblik omstandigheden van de verkoper van het huis, dat we toch besloten hebben om onze handen er vanaf te houden. Verder zoekend vonden we onze echte thuis in het mooie Hacienda Riquelme Golf Resort. Een gezellig appartementje in een toch goed bewaakte omgeving. Het leuke dorpje Sucina sprak ons enorm aan. We werden direct opgenomen in de gemeenschap.

Ons avontuur kon nu echt beginnen. Nu na enkele jaren later, wonen en werken we nog steeds in Sucina en omgeving. Werken, maar ook zeker genieten van elke dag, zonder te veel stress.

Costa Calida 4 You 

Costa Calida 4 You is een allround service business. 

Een unieke vastgoedmakelaar in de regio Murcia. Waarom uniek? Wij zoeken naar de gepaste woning voor u. Wij werken niet samen met andere makelaars zoals zoveel anderen dit wel doen. Onze specialiteiten zijn bankbeslagen zonder schulden en nieuwbouw projecten.

Naast vastgoedmakelaar zijn wij ook gespecialiseerd in sleutelbeheer, meet and greet met de gasten, het persoonlijk in en uitchecken van de gasten wanneer u uw woning verhuurt. Maar de schoonmaak na verhuur nemen wij ook graag ter harte. Wij werken zonder personeel en nemen  maar een beperkt aantal klanten aan, zodat we iedereen gelijk de perfecte service kunnen aanbieden.

Wenst u meer info over sleutelbeheer: klik hier 

Wenst u meer info over onze schoonmaakservice: klik hier

U wenst te emigreren naar het zonnige Costa Calida, Murcia?

Costa Calida 4 You begeleidt u hierin volledig van A tot Z. Klik hier

Kortom, Costa Calida 4 You, the place to be voor iedereen die wil genieten van een allround service.

Costa Calida 4 You

Tot binnenkort. Groetjes van Nicky en Steve