Nieuwe woningen

Betaalbare nieuwe woningen in de regio Costa Calida en Costa Blanca Zuid


U bent op zoek naar een woning in het prachtige Murcia. Maar u wenst geen bestaande woning maar een nieuwe woning die aan al uw wensen voldoet. Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe woningen. Nieuwbouw projecten zijn zeer interessant. Wij bieden enkel projecten aan waarin wij geloven. Benieuwd? 😊

Hieronder kan u ons aanbod vinden. 

Regelmatig vernieuwen wij ons aanbod, daar sommige nieuwbouwprojecten zeer snel verkocht zijn. Heeft u interesse in één van onze projecten, contacteer ons via e-mail of telefonisch. Van alle projecten beschikken wij over een showhouse dat u kan bezoeken na afspraak.


Lamar Resort Luxury VII

📐 :vanaf 60m2 plus terras vanaf 20,44m2/ 🛌: 2 a 3 / 🛁: 2 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : gemeenschappelijk ⛱: 5 min van de Middenlandse Zee. 

Lamar Resort Luxury VII is een luxe complex bestaande uit 34 appartementen, verdeeld over 3 blokken, met gemeenschappelijk zwembad, jacuzzi, fitnessruimte, speeltuin en garage met berging.

De gelijkvloers appartementen hebben grote tuinen, eerste verdiepingen hebben terrassen en e penthouses beschikken over een solarium met jacuzzi.

Elk appartement heeft 2 of 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers.

De appartementen zijn ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer.

De ontwikkeling is gelegen in Pilar de la Horadada, Alicante, omgeven door alle diensten, sportfaciliteiten, in de buurt van verschillende golfbanen en op 5 minuten van de Middellandse Zee. 


Levansur Home Five

Gelegen in Santa Rosalia Lake & Life Resort (Torre Pacheco), Murcia


NIEUW !!!

📐 :vanaf 67m2 plus terras/ 🛌: 2 / 🛁: 2  / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : gemeenschappelijk 

Levansur Home Five- Santa Rosalía is een luxe complex bestaande uit 60 appartementen, verdeeld over 4 gebouwen, met gemeenschappelijk zwembad, verwarmd zwembad, terras op de begane grond, eerste en tweede verdieping en een ruim solarium met zomerkeuken op de penthouses. 

Deze appartementen hebben ook een parkeerplaats en een berging in de kelder. 

Prachtige eigendommen, op een geweldige locatie, om het hele jaar door te genieten van ons fantastische zonnige weer.

Ref: CC4Y Levansur Five


Villas Atenea 

Gelegen in Alhama Nature Resort, in Condado de Alhama, Murcia 

NIEUW!!!!

📐 :plot 217m2 tot 340m2 / 🏠: vanaf 75,50m2 tot 138,14m2 / 🛌: 2, 3 a 4 / 🛁: 2 a 3 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️: privé zwembad

Villas Atenea, van Alhama Nature Resort, in Condado de Alhama, Murcia.

Er zijn 11 vrijstaande villa's, met privézwembad, solarium en parkeerplaats buiten, met grote terrassen op het zuiden en een zomerkeuken, waar u het hele jaar door van de zon kunt genieten.

Ref: CC4Y ATENEAResidencial Carmen II

Te Santiago de la Ribera, Murcia.

NIEUW!!!

📐 :vanaf 98m2 tot 103m2 bebouwd / 🛌: 3 / 🛁: 3 / 🚘: 1 / 

🏊🏻‍♀️ : privé zwembad

Residencial Carmen II is een luxe complex van 3 geschakelde villa's op twee niveaus met privézwembad, terras op de begane grond, parkeerplaats op het perceel en groot solarium op de bovenste verdieping met uitzicht op zee om te genieten van ons fantastische zonnige klimaat . 

Gelegen in Santiago de la Ribera.

Ref: CC4Y Carmen II SEVEN HOUSES BUNGALOWS 2

Gelegen in Pilar de la Horadada, Alicante

NIEUW!!!

📐 :vanaf 85m2 (bebouwd) / 🛌: 2 (optie 3)/ 🛁: 2 (optie 3) / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : gemeenschappelijk

Seven Houses Bungalows 2 is een luxe complex van 8 maisonnettes met gemeenschappelijk zwembad, uitzicht op een park en op het zuiden gericht om het hele jaar door te genieten van de zon.

Ref: CC4Y 7HOUSES2
Appartementen "Edificio Aurora / Diana"

ALHAMA NATURE RESORT

 gelegen in Condado de Alhama, Murcia

NIEUW!!!!

📐 :69,60m2 tot 90,40m2 (gelijkvloers) / 🛌: 2 a 3 / 🛁: 2 / 🚘:  buitparkeerplaats  / 🏊🏻‍♀️ : gemeenschappelijk 

We zijn verheugd dat we U de nieuwe appartementen van "Edificio Aurora en Diana", van Alhama Nature Resort, in Condado de Alhama, Murcia kunnen voorstellen. Zij zijn reeds gestart met de werken.

Ref:CC4Y AURORA/DIANARESIDENTIE EUCALIPTO

Luxe complex met 5 geschakelde woningen, Los Alcázares, Murcia

NIEUW!!!!

📐 :plot vanaf 145m2 tot 155,68m2 / 🏠: vanaf 135m2 tot 139,48m2/ 🛌: 3 / 🛁: 3 / 🚘: 1 overdekt/ 

🏊🏻‍♀️ : privé zwembad / ⛱ : 800m


Residencial Eucalipto is een luxe complex van 4 herenhuizen met privézwembad , terrassen met zomerkeuken, overdekte garage en groot solarium om het hele jaar door te genieten van ons fantastische zonnige weer. 😎

De ontwikkeling is gelegen in Los Alcázares (Murcia), slechts 800 m. van het strand.

ref: CC4Y EucaliptoEL ALBA RESIDENCIAL MEDITERRÁNEO

Gelegen in Roldan, Murcia

NIEUW!!!!

📐 : plot vanaf 174,34m2 tot 225,46m2 / 🏠: 75,54m2 tot 122,70m2/ 🛌: 3 / 🛁: 3 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : privé zwembad / 

⛱ : 14km / ✈ : 17 km

Wat een fantasche 😎 nieuwbouw ontwikkeling, "El Alba Residencial Mediterráneo" in Roldán te Murcia. 

El Alba Residencial Mediterráneo is een luxe complex van villa's met privézwembad, terrassen en solarium, zodat u elke uur van dag kan genieten van de zon, het gehele jaar door.

 (referentie: CC4Y EL ALBA)GREEN GARDEN RESIDENTIAL II

Pilar de la Horodada

📐 :plot vanaf 196,35m2 tot 271,39m2 / 🏠: 102,08m2 tot 110,26m2 / 🛌: 3 / 🛁: 3 / 🚘: 1 ondergrondse afgesloten parkeerplaats / 🏊🏻‍♀️ : privé zwembad /   ⛱: 1,50 km

Green Garden Residential II is een luxe complex van 10 herenhuizen met privézwembad, terras en solarium met zomerkeuken. 

Elke woning heeft 3 slaapkamers en 3 ingerichte badkamers. Het pand is ontworpen op drie niveaus met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer.

Dit nieuwbouwproject is gelegen in Pilar de la Horadada (Alicante), omgeven door alle diensten, sportfaciliteiten en in de buurt van verschillende golfbanen

Ref: CC4Y GREEN GARDEN2 ALTAONA

Los Alcazares, Murcia

📐 : plot 98m2 / 🏠: 111,20m2 / 🛌: 3 / 🛁: 3 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : privè zwembad / ⛱: 2,5 km

Altaona, bestaat uit 3 villa's, met privézwembad, tuin, solarium met zomerkeuken en grote kelder met privé parkeerplaats voor elke villa.

Elke woning heeft 3 slaapkamers en 3 ingerichte badkamers. Het pand is ook ontworpen op drie niveaus met een eigentijdse stijl en een open gepland concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer.

Altaona is gelegen in Los Alcázares, Murcia, omgeven door verschillende golfbanen, evenals alle voorzieningen en zeer dicht bij de zee. Er zijn ofwel uitzicht op de golfbaan naar La Serena Golf en uitzicht op de Mar Menor.

Ref: CC4Y ALTAONALEVANSUR HOME FOUR

Geschakelde woningen met privé zwembad in Santiago de la Ribera, Murcia
LAATSTE 2 GAAN NU IN DE VERKOOP!!!! 

📐 : plot vanaf 132,25m2 tot 172m2 / 🏠: 111,38m2 / 🛌: 3 / 🛁: 3 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : privé zwembad / ⛱: 800m

Residentieel Levansur Home Four is een luxe complex van 10 geschakelde villa's met privézwembad , terrassen en solarium.

De ontwikkeling is gelegen in Santiago de la Ribera (Murcia), 800 meter ver van het strand , omgeven door diensten, parken, sportfaciliteiten, verschillende golfbanen.

Nog maar 1 woning beschikbaar!!!!

Ref: CC4Y LEVANSUR4


SALADO VILLAGE BEACH & GOLF LUXE VILLA'S

Vrijstaande luxe villa's gelegen in Los Alcazares, Murcia

📐 : plot 222,27m2 / 🏠: 106m2 / 🛌: 3 / 🛁: 2 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : privé zwembad / ⛱: 1 km

SALADO VILLAGE BEACH & GOLF is een luxe complex van 22 vrijstaande villa's in Los Alcázares, Costa Calida. Gelegen in een rustige omgeving nabij de golfbaan La Serena, zeer dicht bij het strand, sportfaciliteiten en het stadscentrum, met alle diensten en voorzieningen.

Ref: CC4Y Salado VillageSENDA DE LOS FLAMENCOS

San Javier, Murcia

📐 : plot vanaf 154,24m2 / 🏠: 74,66m2 / 🛌: 2-3 / 🛁: 2-3 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : privé zwembad / ⛱: 2,3 km

Senda de los Flamencos is een luxe complex van 24 gelijkvloerse villa's of op 2 verdiepingen met privézwembad , terras en solarium met zomerkeuken.

Ref: CC4Y SendaFlamencos


VELA LATINA PUEBLO I

Luxe complex met gelijkvloers villa's met dakterras en privé zwembad, Dolores de Pacheco, Murcia

📐 : plot vanaf 126,90m2 / 🏠: 74,50m2 / 🛌: 2-3 / 🛁: 2 / 🚘: 1 / 🏊🏻‍♀️ : privé zwembad / ⛱: 4 min

Residentieel Vela Latina Pueblo I is een luxe complex van 28 gelijkvloerse geschakelde villa's met een privézwembad voor elk huis. De woningen zijn ontworpen op één niveau met terrassen op de begane grond en een groot solarium op de eerste verdieping, zodat u elke dag van het jaar kunt genieten van alle uren zonneschijn.

Ref: CC4Y Pueblo I