Nieuwe woningen

Betaalbare nieuwe woningen in de regio Costa Calida en Costa Blanca Zuid


U bent op zoek naar een woning in het prachtige Murcia. Maar u wenst geen bestaande woning maar een nieuwe woning die aan al uw wensen voldoet. Recent zijn wij gestart met de verkoop van nieuwe woningen. Nieuwbouw projecten zijn zeer interessant. Wij bieden enkel projecten aan waarin wij geloven. Benieuwd. 

Hieronder kan u ons aanbod vinden. 

Regelmatig vernieuwen wij ons aanbod, daar sommige nieuwbouwprojecten zeer snel verkocht zijn. 


ALTAONA

Los Alcazares, Murcia

Altaona, bestaat uit 3 villa's, met privézwembad, tuin, solarium met zomerkeuken en grote kelder met privé parkeerplaats voor elke villa.

Elke woning heeft 3 slaapkamers en 3 ingerichte badkamers. Het pand is ook ontworpen op drie niveaus met een eigentijdse stijl en een open gepland concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer.


VELA LATINA GOLF 

Gelegen op Roda Golf en Beach Resort, Murcia

Villa's met privé zwembad in Roda Golf. 3 Slaapkamers - 3 badkamers. Groot terras, tuin, solarium, extra terrassen op 1 ste verdieping. Privéparkeerplaats. Volledig ingerichte keuken en badkamers. Gelegen nabij parken, golf, stranden en winkels


EL ALBA RESIDENCIAL MEDITERRÁNEO

Gelegen in Roldan, Murcia

El Alba Residencial Mediterráneo is een luxe complex van villa's met privézwembad, terrassen en solarium, zodat u elke dag van het jaar kunt genieten van alle uren zonneschijn.

Elke woning heeft 2 of 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers. Het pand is ontworpen op één of twee niveaus, afhankelijk van het aantal slaapkamers, met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken en een woon-eetkamer.


GREEN GARDEN RESIDENTIAL II

Pilar de la Horodada

Green Garden Residential II is een nieuw luxe complex van 10 herenhuizen met privézwembad, terras en solarium met zomerkeuken waarmee u elke dag van het jaar kunt genieten van zonneschijn de hele dag door.


STYLE HOMES

San Pedro del Pinatar,Murcia

Prachtige herenhuizen met privé zwembad, binnenplaats net alsof je een tuintje in uw woonkamer heeft,  3-4 slaapkamers en 2 badkamers. Volledig ingerichte keuken en badkamers. Privé solarium. Pre-installatie voor airconditioning. Dichtbij spa, sportfaciliteiten en winkels.

3 à 4 slaapkamers - 2 badkamers


LEVANSUR HOME THREE

Laatste Maisonette, Penthouse !!! Op 500m van het strand in Lo Pagan,Murcia

Maisonette met een verwarmd gemeenschappelijk zwembad🏊🏼 met waterval en geïntegreerde jacuzzi zodat u bijna het hele jaar door hiervan kunt genieten in het warme en zonnige klimaat ☀

2 slaapkamers - 2 badkamers - zomerkeuken en terrasruimte. Solarium op de penthouses. Dichtbij parken, diensten en 500m van het strand van La Puntica. Volledig ingerichte keuken en badkamer. Pre-installatie voor airconditioning.


LEVANSUR HOME FOUR

Geschakelde woningen met privé zwembad in Santiago de la Ribera, Murcia

Geschakelde villa's met privé zwembad in Santiago de la Ribera. Solarium met zomerkeuken, terrassen en parkeerplaats. Volledig ingerichte keuken (met toestellen) en badkamers. Pre-installatie airconditioning. Dicht bij strand, parken, diverse golfbanen en winkels.

3 slaapkamers - 3 badkamers - 800m van het strand


HOEKPERCEEL VELA LATINA GOLF

LUXE VILLA MET PRIVE ZWEMBAD, RODA (Roda Golf and Beach Resort), Murcia

Luxe villa met privé zwembad, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Terrassen en parkeerplaats op het perceel. Volledig ingerichte keuken (met toestellen) en badkamers. Pre-installatie van airconditioning. Dicht bij parken, strand en winkels.

4 slaapkamers - 3 badkamers


MAR BLANCO II

Laatste Maisonette beschikbaar, gelijkvloers, 100m van de zee in El Mojón, Murcia

Maisonettes op 100 meter van de Middellandse Zee. Terras en parkeerplaats. Pre-installatie voor airconditioning. 1 minuut stappen naar het strand. Dichtbij voorzieningen. Sleutelklaar. 

2 slaapkamers - 1 badkamer


SALADO VILLAGE BEACH & GOLF LUXE VILLA'S

Vrijstaande luxe villa's gelegen in Los Alcazares, Murcia

Vrijstaande villa's met privé zwembad, terras en afgesloten garage. Volledig ingerichte keuken (met toestellen) en badkamers. Pre-installatie airconditioning en centrale verwarming. Dichtbij de golfbaan, sportfaciliteiten, strand en winkels.

3 slaapkamers - 2 badkamers


LAMAR RESORT V

Luxe complex met 4 Maisonettes te Pilar de la Horodada, Alicante

Maisonnettes met gemeenschappelijk zwembad, tuinen en een eigen parkeerplaats op het perceel. 2-3 slaapkamers en 2-3 badkamers, volledig ingerichte keuken en pre-installatie voor airconditioning. Solarium op de penthouses. Dichtbij parken, sportfaciliteiten en alle voorzieningen in het stadscentrum.

Enkel nog 1 penthouse te koop!!!


GREEN GARDEN RESIDENCIAL

Prachtige luxe villa met 4 slaapkamers, 2 badkamers en privé zwembad, Pilar de la Horodada, Alicante

Prachtige villa met privé zwembad, terras en parkeerplaats op het perceel. 4 slaapkamers - 2 badkamers. Volledig ingerichte keuken en pre-installatie voor geleide airconditioning. Dichtbij parken, sportfaciliteiten en alle voorzieningen in het stadscentrum.


RESIDENCIAL AIRE LIMPIO III

Avileses,Murcia

Luxe complex van herenhuizen met privé zwembad, parkeerplaats op het perceel, grote terrassen en solarium. Volledig ingerichte keuken en badkamers. Pre-installatie voor airconditioning. Dichtbij parken, diverse golfbanen en winkels.

3 slaapkamers - 2 Badkamers