Los Gorriones, Andalusia, Spanje

Luxury real estate via veiling te koop!!!! Unieke kans!!!!
Van 25/02/2022 tot en met 02/03/2023

Een ware oase wacht in Los Gorriones, genesteld in het bijna ongerepte natuurpark Cabo de Gata-Níjar; een verklaard UNESCO-biosfeerreservaat. 

Onvergelijkbare rust en privacy omringen deze Andalusische cortijo, slechts anderhalve kilometer van een van de laatst overgebleven onontwikkelde kustlijnen van Spanje met wilde kliffen, spectaculaire uitzichten, natuurlijke en paradijselijke stranden zoals de beroemde Genoveses of Mónsul. 

Het omheinde complex van drie hectare heeft vijf onafhankelijke gebouwen, allemaal zorgvuldig gerestaureerd met luxe afwerking en modern comfort in het achterhoofd. 

De hoofdvilla wikkelt zich rond een centrale binnenplaats en fontein en creëert zo een sfeer van sereniteit en vrede. 

Een gastenverblijf en een gezellige conciërgewoning bieden flexibele huisvesting voor bezoekers en personeel. Het kroonjuweel van het complex is de 733 vierkante meter grote luxe spa. 

Rust overspoelt je vanaf je eerste stap in de ruimte, die stroomt van de weelderige tropische tuinen buiten naar het 20 meter lange verwarmde binnenzwembad centraal in het gebouw. 

De spa biedt een grote fitnessruimte met professionele Kinesis-machines, twee massagekamers, een sauna en een Turks bad, een grote jacuzzi, een chromotherapiekamer met verwarmde ligstoelen, verschillende badkamers met douches en een bar in Spa-stijl, een kantoor en een ontspanningsruimte. 

Een verwarmde witmarmeren vloer strekt zich uit door de centrale ruimte, met glazen mozaïekmuren en pilaren die zacht blauw licht over het zwembad reflecteren. 

Bovenop de spa bevindt zich de 702 vierkante meter grote lounge op het dak, die een adembenemende locatie biedt voor entertainment of loungen. 

Het terrein van drie hectare staat vol met weelderige tropische en kleurrijke planten, inheemse soorten palmbomen en eeuwenoude olijfbomen. Een verzameling sculpturen siert het landgoed, ontworpen met behulp van een reeks materialen, waaronder stukken ijzer uit de goudmijn, krijt en steen, omdat ze het gebied een bepaald gevoel van magie en verfijning geven. 

Bovendien is het pand omgeven door een olijf- en palmplantage van 17 hectare die allemaal gedijen in de rijke vulkanische grond. 

Of u zich nu een luxe familiecommune voorstelt, voldoende ruimte voor een werk-/thuisomgeving, een investeringsmogelijkheid, een vakantiehuis of een boetiek-spa-ervaring in het hart van de ongerepte natuur, 

Los Gorriones is echt niet te vergelijken, terwijl het uitstekende verhuurinkomsten biedt. 

Hieronder kan u een brochure downloaden met meer informatie over deze prachtige luxe villa met bijgebouwen en grond.

Vanaf 25 februari 2022 start de veiling, einde 02/03/2022

De woning is te koop voor 7,95 miljoen euro. De biedingen die reeds binnen gekomen zijn tussen de 1 miljoen en 1,5 miljoen euro. 

Virtuele bezoeken kunnen voor u geregeld worden.

Wenst u graag een bod te doen, kan u ons contacteren op : info@costacalida4you.com 


BIEDINGEN AFGELOPEN 


CABO DE GATA-NÍJAR, ANDALUSIA, SPAIN

De Andalusische kust van Zuid-Spanje is de zonnigste plek in heel Europa. 

Ondanks het onvergelijkbare weer, heeft deze Pocket of Paradise een van de weinige resterende stukken van Spanje onontwikkelde kustlijn en creëert een sfeer van rust die elders in het land niet beschikbaar is. 

De caggy kustlijn van Almeria is de thuisbasis van het leven van de zee met diversiteit na beschrijving, zorgvuldig beschermd door het natuurpark Cabo de Gata-Níjar, waar Los Gorriones wordt gevonden. Vanwege deze standvastige conservering, zijn enkele van de grootste schatten van de regio te vinden onder de warme mediterrane wateren: de stranden zijn ideaal om te snorkelen en te zeilen of te wandelen en te paardrijden langs de kust. 

In de verte markeren de dramatische pieken van bergen de natuurlijke grens tussen de kustlijn en het interieur van de provincie. In de krater van een lang-gedoofde vulkaan bloeit de vallei van Rodalquilar met weelderige groene en rode heuvels die zich openen voor het Playazo-strand en de zee daarachter. Deze vruchtbare bodem en vredige locatie laten Los Gorriones zowel binnen als buiten bloeien.


Eigendomseigenschappen.

100.000 euro biederbetaling vereist

Totaal: 2,697m2 woonruimte | Gesloten perceel van 3ha | 20ha Olive en Palm Plantation | 10 slaapkamers | 15 badkamers

Gelegenheid voor Conversie | Potentieel voor de spa om te omzetten in 10 grote suites met 10 badkamers en ruime leefruimte, toticing 20 slaapkamers en 25 badkamers op het terrein; Onderworpen aan planningstoestemming.

Architectonische kenmerken | Luxe Andalusische Cortijo; 

Complex van 5 afzonderlijke gebouwen met aangepaste high-end-afwerkingen; 

Hoofdvilla met 3 grote ruimtes op de begane grond; 

Een grote gemeenschappelijke ruimte, een eigen suite en de gastenruimte, allemaal intern verbonden via een grote centrale patio; 

Het platte dak is ontworpen als een boot en is volledig bedekt met open Braziliaanse Walnoot houten terras, waardoor het de ideale plek is om te overwegen en sterrenhemel te overwegen; 

Woonkamer, kantoor en bibliotheek met prachtige open haard; 

Een bestuurskamer waar het prachtige gewelfde plafond opvalt, een formele eetkamer met directe toegang tot een overdekt terras met uitzicht op de tuin en het zwembad en tot slot naar professionele keuken. De eigen suite bestaat uit een spectaculaire slaapkamer met een geïntegreerde designbadkamer, kleedkamer en toegang tot een overdekt terras van meer dan 35 m2 met uitzicht op de tuin. De gastenruimte heeft 3 prachtige slaapkamers met een eigen badkamer en een vierde slaapkamer die momenteel functioneert met betrekking tot een eigen bioscoopruimte. Het pension is een gebladerde inheemse stijl in natuursteen met twee slaapkamers met eigen badkamer met kleedkamers en een moderne woonkamer met een geïntegreerde keuken, allemaal omringd door patio's en terrassen die ons laten genieten van verschillende buitenomgevingen, beide dagen en Nacht. Het interieurontwerp van het huis doet denken aan de Amerikaanse architecturale rationalisme-trend van de jaren 1950 en '60.

SPA-functies | 733 m2; 20m verwarmd binnenzwembad; Een grote fitnessruimte met professionele kinesismachines, 2 massagekamers, sauna en een Turks bad, een grote jacuzzi, chromotherapie kamer met verwarmde ligstoelen. Verschillende badkamers met spa-stijl douches en bar, kantoor en ontspanningsruimte. Grote eetkamer met tafel naar stoel 22; 

Professionele open keuken met het bulthaup-geluidssysteem, het merk Gaggenau, Bang & Olufsen, en dit alles met grote ramen die toegang geven tot een groot open terras waar u verschillende tafels kunt plaatsen en genieten van de weelderige tuin. 702m2 dak-top solariumterras

Outdoor-functies | Unieke 30.000m2 (3ha) Spaanse tropische tuin; 17HA-plantage met 1.700 olijfbomen en 4.500 palmbomen; Overdekt terras met een prachtig uitzicht op de tuin; Zwembad gemaakt van diepgetint bisazza glasmozaïek om het zwembad af te houden door de zomer

Extra ruimtes | Caretaker's House met drie slaapkamers, twee badkamers, groot kantoor en gemeenschappelijke ruimtes; Twee bijgebouwen voor opslag; Overdekt 600m2 hoofdgarage voor vijf voertuigen plus een extra 18 op het dak dat kan worden omgezet in HeliPad

Andere voorzieningen | Bang & Olufsen geluids- en televisiesysteem in de spa en het hoofdgebouw; Temperatuurgestuurde wijnkelder bekleed in Itauba-hout; Discrete buitenverlichting langs paden en looppaden; Water behandeling systeem

Locatie | In het hart van het natuurpark Cabo de Gata-Natral, de Biosphere-reserve van UNESCO; 45 minuten naar Almería en zit International Airport