Duplex


Duplex

  • 3 slaapkamzrs
  • 1 badkamer
  • 1 apart toilet
  • terras
  • Solaruim 
  • parkeerplaats

Prijs: tijdelijk in prijs verlaagd (was 159.500€)  nu 150.000€ 


AKTIE!!!!  PRIJSVERLAGING VAN 159.500€ naar 150.000€


U bent op zoek naar een woning op wandelafstand van de zee en het natuurpark De Salinas? Dan is deze misschien wel iets voor u. De duplex heeft een bebouwde oppervlakte van 108 m2.

Het heeft 3 slaapkamers (1 op de begane grond), toilet, keuken, woonkamer, badkamer, parking, terras, gemeenschappelijk zwembad en solarium!!!
Gelegen in de prachtige enclave Las Salinas de San Pedro del Pinatar en op wandelafstand vindt u de stranden de zee en kan de Las Salinas zien waar u bergen zout kan zien liggen. Waar u rustig van de natuur kan genieten, heerlijke wandelingen kan maken, vogels spotten en natuurlijk de beroemde flamingo’s kan zien. 

Alle diensten, zoals hotels, bars, restaurants, supermarkt en zelfs de stranden van de Mar Menor en de Middellandse Zee te voet!!!

De woning wordt op dit ogenblik volledig geschilderd en kleine reparaties worden uitgevoerd. De woning wordt instapklaar verkocht. 

Wenst u graag de woning te bezoeken, maak vandaag dan nog een afspraak. Kan u niet onmiddellijk naar Spanje komen maar wenst u het wel te zien, maken we samen met u een videocall. 

Referentie: CC4Y duplex
San Pedro Del Pinatar, Murcia

 

San Pedro del Pinatar is een kleine stad en gemeente in de autonome gemeenschap en provincie Murcia, in het zuidoosten van Spanje. De gemeente ligt aan de noordkant van de mediterrane kustlijn van Murcia, de Costa Cálida, en grenst aan de provincie Alicante

Waarom San Pedro del Pinatar?
San Pedro is een klein stadje in het noorden van Murcia. dat heeft het voordeel dat het is gelegen tussen de Mar Menor en de Middellandse Zee. Het heeft ook een natuurpark waar de zoutmeren zich bevinden. Behalve dat het een klein dorp is, is het een vrij toeristische plaats omdat het dicht bij drie kernen van Murcia ligt: Torrevieja, Cartagena en Murcia.

De kosten: “Echt overal in Spanje, dus het is een levensstijlkeuze, een single zou comfortabel kunnen leven van € 1.200, - of minder. Een koppel kan rond de € 2.000, - per maand leven. Uit eten gaan in restaurants is niet duur, net als kinderopvang, vervoer van boodschappen en lidmaatschap van sport- en vrijetijdsclubs.

Waar te verhuizen:

San Pedro del Pinatar: het is de belangrijkste kern van de stad. Er zijn de meeste voorzieningen.

Las Salinas: het natuurpark van de stad. Het heeft enkele zoutmeren en een groot bos

Los Cuarteros Villananitos: San Pedro kustgebied met veel beweging in de zomer omdat het deel uitmaakt van de Mar Menor.

San Pedro del Pinatar is een gemeente in de provincie Murcia. Het heeft een bevolking van 25.167 mensen.

Zones in dit gebied
Het is verdeeld in verschillende gebieden waarvan we de belangrijkste hierboven hebben genoemd en hier zijn alle districten.

- San Pedro del Pinatar

- Las Salinas

- Los cuarteros Villananitos

- Las Pachecas

- Los Tarragas

- Los Antolinos

- Las Beatas

- Los Sáez

- Loma de abajo

- Lo Pagán

- Los Peñascos

- Barrio del Carmen

- El Mojón

- Los imbernones

- Las Piezas

- Los Ángeles

- Los Veras

- Loma de arriba