Behandeling wagen

polijsten, interieur reiniging, ceramische coating

U heeft een wagen in Spanje staan? 

Uw wagen staat reeds in Spanje, geparkeerd in de garage, voor uw deur of op uw oprit.

Ik kan me voorstellen dat u er tegenop ziet om uw wagen elke keer u aankomt zelf te wassen. U krijgt hem vaak niet meer zo proper daar de zon de lak heeft aangetast. Maar ook zand, zout het kan allemaal de lak aantasten. Dat is de reden dat de lak ook wat doffer begint uit te zien. Maar ook de carwash waar u door rijdt, zijn niet hetzelfde als die in België of Nederland. Zij maken ongelooflijk veel krasjes en ziet de lak er een beetje 3D uit.

Nu werken wij samen met een firma die reeds meer dan 27 jaar professioneel werkzaam is als detailer. Zowel in België, Nederland, Frankrijk en in Spanje. Kent zijn vak op en top. Altijd eerlijk en correct. Door verschillende polijsttechnieken en professionele materialen en produkten te gebruiken kan uw wagen er bijna of als nieuw uitzien. Heeft u net een wagen aangekocht in Spanje, laat hem dan tijdig beschermen met een ceramische coating, deze beschermt uw wagen tegen de hevige UV stralen van de zon, vermijdt het uitdrogen van de plastic delen van de wagen. 

Wenst u enkel een goede interieur reiniging, dit kan allemaal. Ook leder terug de originele kleur geven is geen enkel probleem.

https://www.paintcorrectionsystems.com